

Sachrdort
Suroviny 1 klasický plech (cca 30 x 40 cm)
- 25 dkg cukru
- 10 dkg Hera
- 2 vejce
- 30 dkg polohrubé mouky
- 30 dkg nastrouhaných jablek
- 1 lžíce kakaa
- 1 vanilkový cukr
- 1 prášek do pečiva
- citronová kůra
Postup přípravy receptu
Oba cukry, tuk, vejce utřeme, přidáme mouku s práškem do pečiva, dále 1 lžíci kakaa a strouhaná jablka, můžeme přidat i citronovou kůru. Rovnoměrně rozprostřeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech, nebo na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme do růžova.
Poznámka od kuchařky
Nenáročný a chutný moučník. Foto k dispozici až později, nebo můžete přidat vy sami :).