Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 517 kJ / 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,36 g |
Tuky | 15,62 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 229 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 82,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fajnovej kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk7E
Moje poznámka
Fajnovej kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk7E
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 6 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat kapra,
kapr recepty,
jak nejlépe udělat kapra,
recept na kapra,
jak nejllíp udělat kapra,
jak udělat kapra,
vyfiletovaný kapr,
nejlíp uvařený kapr,
kapr recept,
jak udělat nejlépe kapra,
jak udelad kapra,
kapr bez kuze recepty,
recepty z kapra,
kapr na orechach,
recepty na kapra,
recept jak udelat kapra,
něj recept na z kapra,
ja udělat kapra,
recept kapr,
recept kapr bez kůže
Suroviny:
kapr,
brambory,
vejce,
sůl,
kmín drcený,
citron,
olej olivový,
sýr tvrdý,
česnek mědvědí
Komentáře (12)
... no právě, já tu kůži také miluji pro její chuť