Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 486 kJ / 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 11,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výtečné řezy - bezlepkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L0r4
Moje poznámka
Výtečné řezy - bezlepkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L0r4
Nejnovější recepty
Karpatské lečo
Přidáno před 43 minutami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 3 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 4 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 5 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí karbanátky s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z lišek
xSarka před 19 minutami
Česnekové bagety
Bretik před 27 minutami
Domácí kmínový chleba
Palenka před 34 minutami
Muffiny s lesním ovocem
marepavla před 38 minutami
Pizza na celý plech
Bazo66 před 55 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Rosiwannabe před 1 hodinou
Polévka koprová - kulajda
coolbinsz před 1 hodinou
Salát s brokolicí
esstelle před 1 hodinou
Polníčkový salát
esstelle před 1 hodinou
Tématické fráze:
bezlepkové řezy,
výborné bezlepkové řezy míša,
bezlepkové recepty,
bezlepkove medove rezy,
cheesecake bezlepkový,
bezlepkové pudinkové řezy,
bezlepkove pudinkové řezy na plech,
medove rezy bezlepkove,
bezlepkové míša řezy,
bezlepkové řezy s pudinkem,
bezlepkový medový řez,
bezlepkové řezy z pudinku,
výtečně,
bezlepkový kokosový řez,
bezlepkové suroviny,
medové bezlepkové řezy,
bezlepkové řezy bez mouky,
bezlepkový řez,
jablečný řez bezlepkový,
výtečné řezy se šlehačkou
Suroviny:
jizerka,
cukr písek,
tuk hera,
jogurt bílý,
vejce,
prášek do pečiva,
šlehačka 33%,
pudink vanilkový bez vaření,
kompot jahodový,
cukr vanilkový
Komentáře (3)