Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 470 kJ / 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,73 g |
Tuky | 0,87 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená zelenina s novými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLKN
Moje poznámka
Dušená zelenina s novými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLKN
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 14 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 14 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Opravdu křupavé vafle
xxxVendy před 1 hodinou
Mrkvové muffiny nebo koláč
kimil před 2 hodinami
Anglické palačinky
Layoo před 7 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 13 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 13 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 13 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 14 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 15 hodinami
Tématické fráze:
dušená zelenina s bramborem,
losos s novýma bramborama,
dušená zelenina s bramborama - recept,
dušena zelenina k masu,
dušená zelenina k masu recept,
dušená zelenina,
zelenina s bramborem,
dušená zelenina s brambory,
jak nejlépe dusit zeleninu,
dušená zelenina a brambory,
dušena zelenina recept,
jarní zelenina dušená,
dušená jarní zelenina,
recept na dušenou čerstvou zeleninu,
dusena zenina s brambrem,
brambor, maso a dušená zelenina,
dusšená zelenina, brambor,
dusena cerstva zelenina,
zelenina s brambory,
dušená zelenina s bramorem
Suroviny:
cibule,
paprika čerstvá červená,
cuketa,
rajče sterilované,
rajče,
brambory rané,
cibulka jarní,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (5)