Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní buřt v omáčce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 5. 2015 13:29

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie742 kJ / 177 kcal
Bílkoviny4,00 g
Tuky0,59 g
Vláknina4,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 574 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy36,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

spagetka

2. 6. 2015 13:24

kutil25: díky:-K, chleba fakt stačí;-);-)

kutil25

31. 5. 2015 20:23

ndobré ale chleba je nejlepší:yes:

Merylas

31. 5. 2015 10:21

spagetka::-)) No, proti gustu....Víš jak se to říká. A chleba je taky dobrá volba, možná ještě lepší než brambory. Právě že si to nedovedu představit jíst s knedlíkem a buřty zalít tekutinou, tak jak je na fotu. To už pak spíš udělat buřtguláš. Ale když tak chutná, není co řešit:-)

spagetka

31. 5. 2015 10:15

Merylas: Maruško, to bylo přání zetě, ke zbytku byly už brambory a chleba. Já osobně přílohu nemusím vůbec.
Jinak děkuji:-K:-K

Merylas

31. 5. 2015 10:11

Mně zase chybí na tohle jídlo s knedlíkem odvaha. Spíš bych buřty nakrájela, orestovala, přidala zbytek, mírně zastříkla vodou, prohřála a hned podávala s bramborami. Byla by to rychlovka. Ale každému chutná něco jiného.:-)

JanaDorazinova

30. 5. 2015 15:49

No, to by mi určitě chutnalo:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omáčka z buřtů co udelat z burtu jídlo z buřtů jídla z buřtů buřt omáčka na buřty recepty z buřtů recepty z brambor a z buřtů omáčka z vuřtu rychlovka z z buřtů fazole buřty brambory buřty recepty jídla z vuřtů omáčka s burtu nejlepší buřty na pivu burty v rajcatove omacce buřty v chilli omáčce neco z burtu neco dobreho z burtu pikantní omáčka z buřtů

Suroviny: buřt, cibule, koření provensálské, pepř čtyř barev, paprika sušená uzená, omáčka chilli, kečup sladký, tymián čerstvý, cibule, česnek, tuk, vývar

TopRecepty.cz

Pikantní buřt v omáčce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mPyA