Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 390 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,50 g |
Tuky | 11,93 g |
Vláknina | 22,89 g |
Cholesterol | 221 mg |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 45,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s protlakem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM23
Moje poznámka
Boršč s protlakem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM23
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
boršč recept,
recept na borsc,
boršč,
recept boršč,
boršč recepty,
boršč-recept,
borst,
falešný boršč s rajským protlakem a mletým masem,
polévka z červené řepy,
borsc s rajským protlakem
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
zelí bílé,
mrkev,
petržel,
kapusta,
celer,
pepř bílý,
cibule,
protlak rajčatový,
řepa červená,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
sůl,
olej,
smetana sladká
Komentáře (3)