Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 976 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 55,00 g |
Vláknina | 13,28 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 6,68 g |
Sůl | 16,65 g |
Sacharidy | 39,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DOX
Moje poznámka
Marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DOX
Nejnovější recepty
Hruškové tiramisu
Přidáno před 2 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 3 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 6 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 7 hodinami
Borůvkové muffiny s bílou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Kakaová cuketová buchta jako mini zákusek
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 1 hodinou
Placičky ze syrového květáku, slaniny a jogurtu
Blazulka před 2 hodinami
Gratinované brambory s česnekem
Cipinka před 3 hodinami
Zdravá cuketová polévka
EvaSeba před 3 hodinami
Noky s vajíčkem a slaninou
Palenka před 3 hodinami
Nadýchaná kefírová buchta s marmeládou a drobenkou
EvaSeba před 3 hodinami
Pečené krůtí stehno na majoránce
RaeRea před 3 hodinami
Těstovinový salát
RaeRea před 3 hodinami
Mini Pavlova
Kristina1 před 4 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Monique76 před 4 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný kapr,
marinování kapra,
kapr marinovaný,
citron na kapra,
marinovaný kapr recept,
jak marinovat kapra,
top recepty kapr,
kapr citrón,
kapr na citronu,
kapr v tatarské omáčce,
kapr a citron,
vánoční marinovaný kapr,
marinovaný smažený kapr,
marinovany vanocni kapr,
marinovany kapr,
kapr s koprem,
kapr recepty,
kapr marinovany v pivu,
smažený marinovaný kapr,
marynovaný kapra
Suroviny:
kapr,
sůl,
kmín drcený,
pepř mletý,
hořčice,
pivo světlé,
solamyl,
citron,
tatarská omáčka,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
mouka polohrubá,
olej
Komentáře (4)