Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 512 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,90 g |
Tuky | 37,73 g |
Vláknina | 22,53 g |
Cholesterol | 292 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 44,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ceviche z kapra (ryba marinovaná v citrusech)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJY2k
Moje poznámka
Ceviche z kapra (ryba marinovaná v citrusech)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJY2k
Nejnovější recepty
Pomazánka z balkánského sýra a zakysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Pečená husa se dvěma druhy zelí
Přidáno před 4 hodinami
Lučinový knedlík pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Kaštanové orecchiette
Přidáno před 6 hodinami
Řezy s malinovým krémem a čerstvými malinami
Přidáno před 6 hodinami
Kávové rohlíky (retro)
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Vdolky jako z pohádky: Tradiční pečivo chutná mnohem lépe s jablky. Dodají jim na svěžesti a těsto příjemně zvláční
Chutě Evropy: Ve Francii si musíte dát sytou rybí polévku bouillabaisse, šťavnaté hovězí na víně a slaďoučký crème brûlée
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Housky na hamburger
monika.saskova před 44 minutami
Zavařené papriky
jarmila8511 před 2 hodinami
Bábovka z pudinku
jarmila8511 před 2 hodinami
Bábovka z podmáslí
jarmila8511 před 2 hodinami
Babiččiny bramborové placky
mrazule před 3 hodinami
Maďarský perkelt s tarhoňou
romanka1009 před 3 hodinami
Candát pečený na másle
Kdyzjehlad před 4 hodinami
Boršč z Arbatu
lelka12 před 5 hodinami
Karamelizované kysané červené zelí s brusinkami.
Placak před 5 hodinami
Suroviny:
kapr,
limetka,
citron,
pomeranče,
cibule červená,
rajče cherry,
avokádo,
chilli paprika čerstvá,
koriandr,
pepř mletý,
olej sezamový,
sůl,
kopr
Komentáře (6)