Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 254 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,98 g |
Tuky | 35,42 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 4,36 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 56,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: V kastrolu na sádle osmahneme cibuli a párky.
Postupně přidáváme mrkev, brambory a zelí.
Přidáme dvě snítky rozmarýnu, podlijeme vínem a pod poklicí dusíme do měkka.
Podle potřeby přidáme vodu.
Postupně přidáváme mrkev, brambory a zelí.
Přidáme dvě snítky rozmarýnu, podlijeme vínem a pod poklicí dusíme do měkka.
Podle potřeby přidáme vodu.
Zveřejněno 24. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Párky se zelím (Polské jídlo)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMDl
Moje poznámka
Párky se zelím (Polské jídlo)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMDl
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 7 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselé muffinky
Natkaaa před 54 minutami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 1 hodinou
Jadel ve slanině
majka.k před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 2 hodinami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 5 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 5 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 5 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty na pokrmy z párků,
párky se zelím,
jidlo se zelim,
párek se zelím,
polskejidlo,
jídlo s párkem,
jidla s parkem,
jídla se zelím,
bikos recepty,
párky v zelí,
párky a zeli,
parky na zeli,
řecký bikos,
bikos recept,
parek sezelim,
bikoš pokrm,
recept na pokrm z párků,
parky zeli,
polske recepty,
polska jidla.cz
Suroviny:
klobása,
cibule,
zelí,
voda,
víno bílé,
mrkev,
brambory,
sůl,
pepř,
rozmarýn,
sádlo
Komentáře (12)
Tvou chutnou variantou bych nepohrdla
Vy na Slovensku neznáte papriku, že musíte vařit maďarský paprikáš