Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 619 kJ / 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 10,65 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s rybízovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RjJw
Moje poznámka
Losos s rybízovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RjJw
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 22 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 2 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 9 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 12 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 14 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 14 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 15 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 15 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 17 hodinami
Tématické fráze:
losos s omáčkou,
losos recept,
losos recept,
losos recepty,
losos top recepty,
www omáčka s červeným s rybízem,
losos recept omáčka,
losos s rybízem,
recepty na lososa,
recepty od miroslavy kuntzmannové,
losos s rybízovou marmeládou,
recepty od kuntzmannové,
losos omáčka rybízový džem hořčice,
nová kuchařka miroslavy kuntzmannové,
omáčka z černého rybízu,
losos s omáčkou recept,
recepty miroslavy kuntzmannové
Suroviny:
losos,
olej olivový,
pepř mletý,
sůl,
šťáva citronová,
olej,
marmeláda rybízová,
víno červené,
křen strouhaný,
skořice,
ořech muškátový,
sůl,
hořčice plnotučná
Komentáře (20)
Recept je fajn
Ta omáčka musela být parádní chuťová pecka