Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Atajef - plnene arabske livanecky

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

15. 11. 2012 20:15

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 064 kJ / 5 513 kcal
Bílkoviny174,80 g
Tuky202,10 g
Vláknina42,80 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy727,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

1 hrnek = 200 ml

Na smazeni lze pouzit formu na volska oka o prumeru 10 cm.

Plnene livanecky je mozne pred smazenim ci pecenim skladovat v mrazaku a dle potreby kdykoliv pouzit. Pred konecnou upravou se nerozmrazuji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bahula Bahula

16. 11. 2012 10:53

aisha: Moc pěkné:yes:. Máš krásné recepty a úžasné fotky :-K:yes::yes::yes:

Ivana Ch

16. 11. 2012 09:47

:-O:-p:-p:-p:-D:yes::yes::yes:

hosta hosta

15. 11. 2012 23:59

Úžasné, nádherné foto, co recept to skvost:yes::yes:

aisha

15. 11. 2012 23:22

Danka: Dekuji za zajem..napln se dava na syrovou (neosmazenou) stranu.

Vsem moc dekuji za chvaliva slova a komentare..moc me to tesi..:-K:-K

Colombo65 Colombo65

15. 11. 2012 22:39

... to je skvostnééééé;-);-);-)

Danka

15. 11. 2012 22:14

Recept vypadá lákavě, ráda bych zkusila. Prosím, na kterou stranu dáváte náplň?

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 11. 2012 22:03

Moc pěkné Aishi, mne se líbí jednakj receptík, ale také to aranžmá, tak květina mi připomíná dovolenou v Tunisu, tam jsem takhle položený květ měla pokaždé na oběd i večeři, je vidět, že je to recept z jiné země, wow:-K:yes:

zuzun

15. 11. 2012 21:49

Znam!!! Co jsem se jich najedla! Jsou uzasny a nemuzu na ne u nas prijit. Diky za recept, moc se bude hodit. Bod jasnej:yes:

Irrena Irrena

15. 11. 2012 21:13

To musí být dobrota:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2012 21:13

Zbožňuji tvé arabské recepty!!!:yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

15. 11. 2012 21:08

Velice zajímavý recept, krásné foto:-O Zajímavé jsou ty dírky v lívanečkách:-)).:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 11. 2012 20:53

Aisho na Tvé krásně nafocené jídla je opravdu radost koukat:-KReceptík se mi líbí též;-):-p:yes:

1974andrea 1974andrea

15. 11. 2012 20:52

:-O Krása na talíři:yes:

Dooga Dooga

15. 11. 2012 20:36

Tý, jó, to musí být dobrota. :-p Určitě vyzkouším. :yes:

senky senky

15. 11. 2012 20:33

Už jsem uložila, protože takové krásné lívanečky musím vyzkoušet:-K vypadá to na velkou dobrotu:yes::yes: jen tak mezi námi...nádherná fotka:yes::yes::-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: livanecky politi cuketové náplně do pita chleba silikonová forma na lívanečky - recepty arabske buchty recepty z jinych zemi recept na arabské dobroty z jinych zemi recepty testo na livanecky ababske kroupy livanecký

Suroviny: mouka hladká, mléko, voda, cukr, droždí sušené, prášek do pečiva, ořechy vlašské, cukr, skořice, tvaroh, žloutek, cukr vanilkový, cukr, mléko, sirup javorový

TopRecepty.cz

Atajef - plnene arabske livanecky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w7qX