Řezy pro mlsné jazýčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 30 390 kJ / 7 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,15 g |
Tuky | 431,52 g |
Vláknina | 28,37 g |
Cholesterol | 1,91 g |
Sodík | 694 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 738,71 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2012 18:25
skvělý recept :) Jen ta poleva na mě byla příliš sladká a to jsem dala méně cukru než tuku. Příště zvolím normální čokoládu na vaření ;)
5. 9. 2009 21:50
Tak jsem neodolala a uz zkusila jeden kousek a musim rici,ze je to opravdu rez pro mlsny jazycek,Jen se mi trosku rozteka krem,ale to chce asi jen dele nechat ztuhnout.Polevu jsem pouzila koupenou v sacku a do kremu jsem jeste zaslehala zkaramelizovane salko,ale jen proto ze jsem ho zrovna mela v lednicce nevyuzite.Jinak tomuto receptu davamjsou tu opravdu pekne recepty:-
5. 9. 2009 18:18
Tak jsem dnes delala tyto na pohled lakave rezy,mam je v lednici a zitra rano se budou k snidani testovat.Tak pak pisnu jak chutnaly,ale uz ted vypadaji moc pekne.
14. 11. 2008 12:11
Market, to je fakt, vidím foto a mám hlad
14. 11. 2008 11:27
Dík za ten obrázkový postup.Je super
14. 11. 2008 08:41
Jani R., tvé instruktážní fotečky mne velmi navnadily. Asi se na to vrhnu, i když jsem původně nechtěla. Jsem živý důkaz, co dokáží obrazové vjemy.
13. 11. 2008 20:11
jana m tak jsem tady vložila nějaké foto na postup, takhle je to jednodušší, jen pozor na tu čokoládu, asi fakt jinou, aby se roztekla, ne klouzala
13. 11. 2008 18:01
Recept sa mi páčil,len som sa bála,že sa to bude zle natierať,ale keď to ide dobre,tak ho určite tiež niekedy vyskúšam.Ďakujem za informáciu.
13. 11. 2008 17:07
jana m- tak upečeno.Hned, jak to vychladne, přidám foto.Všechno šlo dobře, jen problém u čokolády. Myslím, že tím, že je tam ten škrob(maizena), tak to zbytečně zhoustně a čokoláda se po krému vozí (klouže), ale nevadí, snad, příště bych asi udělala jinou čokoládu, aby byla řidší a lépe se roztírala.
13. 11. 2008 09:30
Určitě je to moc dobré, ale na mně moc pracné. Já jsem na ty rychlovky. Ale kdyby to předemně někdo postavil, tak zblajznu půl plechu
12. 11. 2008 17:32
No, možné to je, uvidíme, podle toho, jk hustý je ten krém, který se dává na ty piškoty a banány
12. 11. 2008 16:13
Nemyslela som na chuť,ale fyzicky to urobiť.Myslím si,že sa to bude všetko šmýkať po sebe.
12. 11. 2008 13:32
Tak to já si představit umím. Hned, jak to udělám, dám i foto, pokud bude nějak vypadat.
12. 11. 2008 08:55
Hned bych si dala, právě piji ranní kávu.
12. 11. 2008 07:05
Na tie piškoty pokladať kolieska banánov a na to ešte natrieť krém si neviem predstaviť
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 5 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 1 hodinou
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 2 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Říjnové pranostiky: Ať je teplo nebo chladno, můžeme čerpat ze zkušeností našich předků
Další recepty
Tématické fráze: nove recepty na řezy mlsná máňa jazýček řezy z maizeny piškoty s bananem recept na krem z maizeny úžasné moučníky recepty s foto dobré řezy recept úžasné řezy recepty s foto kaštanový jazýček, recept moučníky - obrázkové recepty recept na krém z maizeny mlsné jazyky čína dobre řezy a moučniky moučník s banánem řezy recepty fotogalerie nejake rezy recepty nejake dobre rezy vaření pro mlsné recept na piskotovy rez
Suroviny: mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, cukr písek, voda, olej, piškoty, banán, marmeláda, káva černá, pudink vanilkový, mléko, máslo, cukr moučkový, máslo, cukr moučkový, škrob kukuřičný, mléko, kakao
Řezy pro mlsné jazýčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68vN
16 názorů