Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 316 kJ / 2 466 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,40 g |
| Tuky | 91,25 g |
| Vláknina | 181,80 g |
| Cholesterol | 115 mg |
| Sodík | 3,26 g |
| Sůl | 7,86 g |
| Sacharidy | 190,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fazole namočíme den předem a druhý den slijeme vodu.
Krok 2: Zalijeme čerstvou vodou a na mírné teplotě uvaříme téměř doměkka (na skus).
Krok 3: Při cezení si ponecháme asi 200 ml vývaru z fazolí.
Krok 4: Bůček nakrájíme na kostičky a rozškvaříme ho, přidáme scezené fazole, hořčici, javorový sirup, dobře osolíme a důkladně promícháme.
Krok 5: Zasypeme práškem do pečiva.
Krok 6: Do zapékací misky vytřené máslem vložíme fazolovou směs, zalijeme vývarem z fazolí a pečeme přikryté v troubě rozehřáté na 200°C asi dvě hodiny.
Zveřejněno 12. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bostonské fazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Von
Moje poznámka
Bostonské fazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Von
Nejnovější recepty
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 21 minutami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 55 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 2 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 3 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 5 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 6 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 6 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 13 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 16 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 17 hodinami
Tématické fráze:
úprava fazolí,
bostonské pečené fazole,
recepty na upravu fazoli,
kuchyňská úprava fazolí,
fazole úprava,
fazole recept,
fazole recepty,
bolonske fazole,
fazole soda,
bostonské s fazolemi,
recepty z fazolí,
bostoske fazole,
kuchynska uprava fazole,
pečené bostonske fazole,
úprava fazole,
recepty fazole,
kuchyňská úprava bílé fazolky,
dna a fazole,
úprava fazolí recept,
fazole
Suroviny:
fazole červené,
bůček uzený,
hořčice dijonská,
sirup javorový,
sůl,
prášek do pečiva,
máslo
Komentáře (19)
Ale tady bych to nezkoušela.
Co nechutnalo?
Nešly by první 3 kroky zkrátit použitím předvařených fazolí z konzervy? Zkusili jste to někdo?
Chuť je to moc zajímavá a pošmákli jsme si. Já jako tradičně vylepšoval dvojitou porcí uzeného a moc moc chutnalo. Pošmákli jsme si.
proto ukládám
Pekny a jednoduchy receptik..