 
		
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 316 kJ / 2 466 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 129,40 g | 
| Tuky | 91,25 g | 
| Vláknina | 181,80 g | 
| Cholesterol | 115 mg | 
| Sodík | 3,26 g | 
| Sůl | 7,86 g | 
| Sacharidy | 190,80 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Fazole namočíme den předem a druhý den slijeme vodu.
	Krok 2: Zalijeme čerstvou vodou a na mírné teplotě uvaříme téměř doměkka (na skus).
	Krok 3: Při cezení si ponecháme asi 200 ml vývaru z fazolí.
	Krok 4: Bůček nakrájíme na kostičky a rozškvaříme ho, přidáme scezené fazole, hořčici, javorový sirup, dobře osolíme a důkladně promícháme.
	Krok 5: Zasypeme práškem do pečiva.
	Krok 6: Do zapékací misky vytřené máslem vložíme fazolovou směs, zalijeme vývarem z fazolí a pečeme přikryté v troubě rozehřáté na 200°C asi dvě hodiny.
Zveřejněno 12. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Bostonské fazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Von
Moje poznámka
					 
				
Bostonské fazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Von
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 8 minutami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 1 hodinou
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 12 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 13 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 14 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 15 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 15 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 15 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 15 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 16 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							úprava fazolí, 
						
						
							bostonské pečené fazole, 
						
						
							recepty na upravu fazoli, 
						
						
							kuchyňská úprava fazolí, 
						
						
							fazole úprava, 
						
						
							fazole recept, 
						
						
							fazole recepty, 
						
						
							bolonske fazole, 
						
						
							fazole soda, 
						
						
							bostonské s fazolemi, 
						
						
							recepty z fazolí, 
						
						
							bostoske fazole, 
						
						
							kuchynska uprava fazole, 
						
						
							pečené bostonske fazole, 
						
						
							úprava fazole, 
						
						
							recepty fazole, 
						
						
							kuchyňská úprava bílé fazolky, 
						
						
							dna a fazole, 
						
						
							úprava fazolí recept, 
						
						
							fazole
						
					
						Suroviny:
						
							fazole červené, 
						
						
							bůček uzený, 
						
						
							hořčice dijonská, 
						
						
							sirup javorový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							prášek do pečiva, 
						
						
							máslo
						
					
 
	 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
Komentáře (19)
Ale tady bych to nezkoušela.
Co nechutnalo?
Nešly by první 3 kroky zkrátit použitím předvařených fazolí z konzervy? Zkusili jste to někdo?
Chuť je to moc zajímavá a pošmákli jsme si. Já jako tradičně vylepšoval dvojitou porcí uzeného a moc moc chutnalo. Pošmákli jsme si.
proto ukládám
Pekny a jednoduchy receptik..