Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 717 kJ / 2 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,80 g |
Tuky | 60,42 g |
Vláknina | 18,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,01 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 371,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme ingredience a vytvoříme těsto, které necháme vykynout.
Krok 2: Později vyválíme na tenko.
Krok 3: Těsto vyjde asi na dvě pizzy :).
Krok 4: Pečeme 15 minut na 220°C.
Zveřejněno 3. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza ve tvaru srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pV61
Moje poznámka
Pizza ve tvaru srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pV61
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno před 22 hodinami
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní jablečný koláč s karamelem
Megguse před 51 minutami
Bezlepková bábovka s vaječným likérem
HanaPokorna před 1 hodinou
Brambory s brynzou a smetanou
ZuzanaVo před 1 hodinou
Kuřecí prsa na slanině s nivovou omáčkou
Evaseb před 1 hodinou
Květákový mozeček
radekfiala před 3 hodinami
Mřížkový jablkový koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Jablečný koláč s tvarohem
Evculina84 před 3 hodinami
Rychlá domácí pizza
anastaziesilna před 4 hodinami
Pečený bůček
BANIK9 před 4 hodinami
Karbanátky s medvědím česnekem
Jaruskaa před 5 hodinami
Tématické fráze:
ve tvaru srdce vaření,
pizza ve tvaru pizzy,
rýže do tvaru srdce,
valentýnské lívance ve tvaru srdce,
valentýnská pizza,
moucniky ve tvaru srdce,
pizza ve tvaru vence,
recept valentynska pizza,
pizza ve tvaru,
pizza jak na tvar
Suroviny:
voda,
sůl,
cukr,
olej,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (3)