Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 2. 2013 11:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 717 kJ / 1 366 kcal
Bílkoviny55,90 g
Tuky52,18 g
Vláknina10,66 g
Cholesterol 626 mg
Sodík 439 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy154,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Špenátového přelivu stačí z poloviční dávky...já jsem ho měla ještě na další den s bramborovým knedlíkem :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

22. 2. 2013 13:56

tak candáta miluju asi ze všech sladkovodních ryb úplně nejvíc:yes::yes: v této úpravě bude jistě vynikající též;-):-p:-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 2. 2013 13:52

Koukám, dnes špenát i u nás;-). No, s candátem jsem ještě nezkoušela;-):yes:

medmic

22. 2. 2013 11:39

Už aby byla zase sezona na dravce ;-)
:yes:

spagetka spagetka

22. 2. 2013 11:27

Špenát klidně zbýti může :-p;-), jinak candáta taky můžeme :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: candát v těstíčku spenatovy preliv smažený candát mražený candát vaříme candáta štika v pivnim těstíčku ryba v pivnim testicku ryby v pivním těstíčku candát na ananasu ryba v testičku smažený candát v pivním příprava candáta mražen nugety z candáta ryba a pivní těstíčko mražený candát příprava přeliv na ryby ryba v pivním těstíčku podle babici přeliv na rybu kureci vpivnim testicku nasolený candát

Suroviny: candát, olej, brambory, vejce, mouka hladká, pivo světlé, sůl, špenát mražený, cibule, olej olivový, česnek, mléko, ořech muškátový, vývar hovězí, smetana

TopRecepty.cz

Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XVEg