Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 717 kJ / 1 366 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,90 g |
| Tuky | 52,18 g |
| Vláknina | 10,66 g |
| Cholesterol | 626 mg |
| Sodík | 439 mg |
| Sůl | 0,97 g |
| Sacharidy | 154,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVEg
Moje poznámka
Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVEg
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 11 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 11 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťky na paprice - maďarský pacalpörkölt
magdalenka před 12 minutami
Dršťky na paprice
magdalenka před 19 minutami
Okurkový salát
magdalenka před 23 minutami
Domácí nudle a flíčky
magdalenka před 24 minutami
Česnečka se sýrem
magdalenka před 29 minutami
Červená řepa v těstíčku
Endy2011 před 35 minutami
Fazolová polévka
Kajkajak před 37 minutami
Tataráček
magdalenka před 37 minutami
Beskydský bigos
magdalenka před 38 minutami
Rychlé nudlové těsto
magdalenka před 38 minutami
Tématické fráze:
candát v těstíčku,
spenatovy preliv,
smažený candát,
mražený candát,
vaříme candáta,
štika v pivnim těstíčku,
ryba v pivnim testicku,
ryby v pivním těstíčku,
candát na ananasu,
ryba v testičku,
smažený candát v pivním,
příprava candáta mražen,
nugety z candáta,
ryba a pivní těstíčko,
mražený candát příprava,
přeliv na ryby,
ryba v pivním těstíčku podle babici,
přeliv na rybu,
kureci vpivnim testicku,
nasolený candát
Suroviny:
candát,
olej,
brambory,
vejce,
mouka hladká,
pivo světlé,
sůl,
špenát mražený,
cibule,
olej olivový,
česnek,
mléko,
ořech muškátový,
vývar hovězí,
smetana
Komentáře (5)