Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 492 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,18 g |
Tuky | 22,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,71 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Výborné jako rychlá večeře nebo předkrm.
Zveřejněno 26. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Avokádo zapečené se sýrem a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx2V
Moje poznámka
Avokádo zapečené se sýrem a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx2V
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 28 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 39 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
uprava avokáda,
avokado,
recepty z avokáda,
jak upravit avokádo,
avokado recepty,
pokrmy z avokáda recepty,
tepelná úprava avokáda,
avokádo recept,
avokádo se sýrem,
avokádo úprava,
pokrmy z avokada,
avokado tepelna uprava,
pokrm z avokada,
recept avokado,
zapékané avokádo,
zapékané avokádo,
tepelně upravené avokádo,
recepty avokado,
recept na úpravu avokáda,
avokado tepelne upravene
Suroviny:
avokádo,
vejce,
cibule červená,
sýr nastrouhaný,
česnek,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (14)
Podle mě je ale tepelně upravovat avokádo velká škoda..Je skvělé a plné výživných látek jen tak..Nebo jako dip k "hranolkům" z mrkve, papriky..