Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělní steak

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

15. 4. 2013 16:18

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie163 kJ / 39 kcal
Bílkoviny1,00 g
Tuky0,05 g
Vláknina1,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja tejaja

29. 6. 2013 19:37

Stará Myslivecká : československy ?:-)

spagetka spagetka

29. 6. 2013 19:37

Stará Myslivecká :abyste si v rámci svého zdraví ale neublížila, máme o vás starost :-O:-O:-O:-(:-(:-(:-D:-D:-D:-D

Stará Myslivecká

29. 6. 2013 19:36

tejaja: Presně to isté som chcela povedať ;-)

tejaja tejaja

29. 6. 2013 19:31

Stará Myslivecká : Keď je vám z toho zle, tak v rámci ochrany svojho zdravia by ste tu nemali chodiť a pozerať fotky :-)

Stará Myslivecká

29. 6. 2013 19:29

spagetka: A proč bych nemohla?? To je tady zakázáno napsat, když se mi něco nelíbí?!?! Nebo se tady mohou vyjadřovat pouze registrovaní snad?!?!?!?!

spagetka spagetka

29. 6. 2013 19:16

Stará Myslivecká :proč to teda komentujete? Já bych to s noblesou přešla a nazdááár, nepogtřebuju si vylejvat pocit méněcennosti neregi.

Stará Myslivecká

29. 6. 2013 19:13

Tak odporné fotky jsem tady už dlouho neviděla! :-O Ty vaše recepty jsou otřesné, raději sem nic nefoťte, je mi z toho zle a ty okousané kosti u ostatních receptů atd, to je jak fotky obsahu odpadkového koše po týdnu! Tfuj :-((:no:

Chulimanga

24. 6. 2013 11:45

Chacháááá :-D ty jsi mi teda gurmán :-D A to zelený maso na fotce mě teda moc nenalákalo :-D

Víťa

18. 4. 2013 16:59

Aha .... No co nabrečím...:-(

Alexiss Alexiss

18. 4. 2013 16:44

Víťa: Na té fotce syrového masa na obalu.

Víťa

18. 4. 2013 16:24

Pejli: Jaké Polsko???

Pejli Pejli

16. 4. 2013 19:43

až na to Polsko, dala bych si :-)

vita

16. 4. 2013 15:49

1974andrea: tuhé to není,neboj. :-)

vita

16. 4. 2013 15:47

Pondělní proto že jsem ho dělal v pondělí :-)

Nadja Nadja

16. 4. 2013 13:38

:-O Víťo, Ty asi máš rád brambory prohnané přes prasátko, že?
To prý říkával můj děda, měl rád kus dobré flákoty přes celý talíř a k tomu 1 brambůrku, aby se neřeklo.:-D
A proč je steak pondělní? - to jako že co zbylo od neděle?:-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na steaky top recept steak myslivecké fotky stare ceho se dela stara myslivecka recepty recept na stejky z veproviho masa chuck flap steak recept chuck flap recept pondelni recepty uzasny steak recept top recepty steak recept na steak pro chlapa

Suroviny: hovězí zadní, brambory, tatarská omáčka, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Pondělní steak

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yAmg