Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skoricove nekynute buchty

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

18. 4. 2013 17:44

Suroviny pro 12

12

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 555 kJ / 3 957 kcal
Bílkoviny63,68 g
Tuky58,98 g
Vláknina18,94 g
Cholesterol 149 mg
Sodík 1,09 g
Sůl1,24 g
Sacharidy783,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karla

10. 9. 2015 18:26

Dobrota na pátek co sladkého uvařit:-K:yes:;-);-)

Mafaf

14. 12. 2014 19:35

Upečeno :-)). Dobré, jen na nás moc sladké, takže příště dám jen polovinu cukru, hlavně do náplně. Jinak super:yes:

Irrena Irrena

20. 4. 2013 19:10

Moc pěkný recept;-):yes::yes::yes:

jarka skrobakova

20. 4. 2013 16:34

super :yes:

hazel hazel

20. 4. 2013 16:28

123Rony321:Dekuji za spravny preklad.Jiz jsem to opravila v recepise.

senky senky

20. 4. 2013 08:47

Asi zítra vyzkouším;-) moc lákavé:yes::yes:

123Rony321 123Rony321

20. 4. 2013 08:44

Jedná se o klasickou rozepínací formu na dorty - viz google

ivulinka ivulinka

19. 4. 2013 20:08

:yes::-p

Hanis

19. 4. 2013 08:28

Tak tohle určitě vyzkouším, díky za receptík :-K

jarda Kadic jarda Kadic

18. 4. 2013 21:53

Nadja: Já neříkám,že jde o tvar,ale o dortovou rozpínací formu.

Nadja Nadja

18. 4. 2013 20:35

jarda Kadic: nejde vůbec o tvar formy

jarda Kadic jarda Kadic

18. 4. 2013 20:04

Nadja: Já to typuji podle tvaru na dortovou formu,ten tvar tomu odpovídá;-):yes: tak,jak píše Jitka:yes::yes:

Nadja Nadja

18. 4. 2013 19:58

hazel: děkuji, hledala jsem na netu, ale nenašla jsem.
Já mám starou rozevírací formu na bábovku - tak to asi bude něco podobného. :-O

Jitkas

18. 4. 2013 19:57

Nadia: Rozepinaci kulata forma.

hazel hazel

18. 4. 2013 19:46

Nadja:U nas prodavaji pravou tekutou vanilku v lahvickach.Ja myslim ze u Vas take,ale kdyz ne,tak je to tedy vanilkove aroma.
Spring form,snazila jsem se to prelozit ,ale nejak me to nejde.Je to forma na dorty a ta postrani hrana je na pruzinu a da se oddelat po upeceni dortu. Ja to vyfotim a pridam fotky,ale ted jdu ven,tak az se vratim.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: skoricove buchty tvarohové buchty nekynuté nekynuté skořicové šneky recept na nekinute buchty nekynute tvarohove buchty nekynutá buchta jako kynutá skoricove buchticky buchta ve tvaru srdce nekynute buchty z tvarohu nekinute buchty recept na nekynutou buchtu buchty do dortovych forem nekynute buchty s tvarohem nekynute testo na buchtu nekynutá buchta s tvarohem skořicová nadivka do buchet nekynute buchty se sodou skořicové šneky recept nekynute nekinute těst to skoricovi sneci z nekynuteho těsta

Suroviny: tvaroh, podmáslí, cukr, máslo, vanilka, mouka, prášek do pečiva, soda jedlá, sůl, máslo, cukr hnědý, skořice mletá, koření nové koření mleté, koření hřebíček, ořechy pekanové, cukr moučkový, mléko, vanilka

TopRecepty.cz

Skoricove nekynute buchty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vxYM