Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 450 kJ / 1 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,63 g |
Tuky | 39,67 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 548 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 15,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kýta na slanině a majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKR6
Moje poznámka
Vepřová kýta na slanině a majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKR6
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 12 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 6 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 8 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 9 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 9 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 10 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 11 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 11 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřová kýta na slanině,
veprova kyta,
vepřová kýta recepty,
vepřová kýta recept,
recepty z veprove kyty,
veprove na slanine,
veprove maso na slanine,
co uvařit z vepřové kýty,
kýta na slanině,
vepřová kyta.recept,
veprova kyta spodni sal,
kyta vepřová recepty,
vepřové na majoránce,
vepřové maso na majoránce,
vepřový šál,
vepřový šál recept,
recept na vepřovou kýtu,
veprova kyta spodni sal recept,
vepřová kýta se slaninou,
recept vepřová kýta
Suroviny:
kýta vepřová,
vývar masový,
majoránka čerstvá,
slanina uzená,
mouka hladká,
cibule,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (6)