Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rustikální bagety od Čistinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXLN
Moje poznámka
Rustikální bagety od Čistinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXLN
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 19 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno 18. 9. 2025 15:12:02
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Palenka před 31 minutami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
sterzova1963@seznam.cz před 2 hodinami
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 4 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 4 hodinami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 5 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
domácí bagety se sušenym droždím,
rustikální pečivo,
rustikální pečivo recept,
bagety,
recept na rustikalni pecivo,
domácí rustikální bageta,
domácí bageta se sušeným droždím,
jak tvarovat bagety,
rustikální bagetta,
pečeme s bigou,
co je to rustikální pečivo,
recepty od čistinky,
kynutá bageta,
rustikální bagetky,
recept na bagetky,
domaci kynuta bageta,
čistinkina vareška,
rustialni bageta recep,
ciabatta se sušeným droždím,
domácí pecivo rustikalni
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
olej olivový,
droždí sušené,
sůl
Komentáře (24)
Koukala jsem, že je těsto velice podobné mým mišoškám, máme prakticky stejnou hydrataci těsta (stejně řídké). Jestli chceš a myslíš, že tam patří, přidej si je do Podobných.
Jen - není polévková lžíce droždí na půl kila mouky zbytečně moc? Je to jako bys použila přibližně 30-40 g živého droždí.