Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Rustikální bagety od Čistinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXLN
Moje poznámka
					
				
Rustikální bagety od Čistinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXLN
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 4 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 6 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							domácí bagety se sušenym droždím, 
						
						
							rustikální pečivo, 
						
						
							rustikální pečivo recept, 
						
						
							bagety, 
						
						
							recept na rustikalni pecivo, 
						
						
							domácí rustikální bageta, 
						
						
							domácí bageta se sušeným droždím, 
						
						
							jak tvarovat bagety, 
						
						
							rustikální bagetta, 
						
						
							pečeme s bigou, 
						
						
							co je to rustikální pečivo, 
						
						
							recepty od čistinky, 
						
						
							kynutá bageta, 
						
						
							rustikální bagetky, 
						
						
							recept na bagetky, 
						
						
							domaci kynuta bageta, 
						
						
							čistinkina vareška, 
						
						
							rustialni bageta recep, 
						
						
							ciabatta se sušeným droždím, 
						
						
							domácí pecivo rustikalni
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							droždí sušené, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (24)
Koukala jsem, že je těsto velice podobné mým mišoškám, máme prakticky stejnou hydrataci těsta (stejně řídké). Jestli chceš a myslíš, že tam patří, přidej si je do Podobných.
Jen - není polévková lžíce droždí na půl kila mouky zbytečně moc? Je to jako bys použila přibližně 30-40 g živého droždí.