Klobásové rizoto (home-made)
Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 547 kJ / 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,53 g |
Tuky | 57,17 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 663 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 9,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve zvlášť osmahneme klobásku a párek, pak scedíme (výsledný pokrm nebude tolik mastný). Dáme vařit všechnu rýži.
Krok 2: Osmahneme cibulku na másle a přidáme scezenou klobásu, párek, vepřovou konzervu, hrášek a kukuřici. Když je rýže vařená, tak ji smícháme s osmaženou směsí a rozprostřeme do zapékací mísy.
Krok 3: Zasypeme nastrouhaným sýrem. Zapékáme v horkovzdušné troubě cca 35 minut
Zveřejněno 2. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásové rizoto (home-made)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDq9
Moje poznámka
Klobásové rizoto (home-made)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDq9
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 5 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 2 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 4 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 6 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 7 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 7 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 7 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 9 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 9 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 9 hodinami
Tématické fráze:
klobásový guláš,
klobásové pokrmy,
klobasove ryzoto,
klobásová konzerva,
rizoto s lecem a parkem,
jídla socialismu recepty,
klobásová gulas,
kdo vyrábí klobásovou směs v konzervách,
párky v konzervě kde koupit,
recept čínu za socialismu,
jedna porce rizoto gramy menu,
pokrmy za socialismu,
kobásové rizoto,
rizoto s landšmídem,
home made recepty,
hrobcice lunceon meat,
výsledny obsah tuku u klobásek,
recepty lagris ze soji,
ohřát klobásu ve vodě,
rizoto z veproveho luncheon
Suroviny:
klobása,
rýže,
cibule,
párky,
konzerva vepřová,
hrášek sterilovaný,
kukuřice sterilovaná,
máslo,
sýr,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Přidala byste sulc?
Já taky..., i s masem
http://www.labuznik.cz/recept/ryze-s-tlacenkou-tak...
...a teď to schytám
možno keby Vás ten socializmus naučil variť a nie ohrievať konzervy nemuseli ste teraz vyplakávať
S vyjímaje Danielle72, která alespoň trochu poradila.
Klobásu smažím z toho důvodu, aby pustila šťávu a vysušila se. Když to neudělám a pouze jí povařím ve vodě a pak nechám zapéct spolu s rýží, tak je finální pokrm neuvěřitelně mastný.
Pokusím se sesmolit něco levnějšího