Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Homemade hamburger\'s

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

20. 10. 2010 17:02

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie2 238 kJ / 535 kcal
Bílkoviny100,00 g
Tuky15,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 325 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

šárka

6. 1. 2011 11:56

Hmmmmmmmmm ten vypadá krásně, no a hranolky mám k tomu taky ráda, to je jako řízek bez brambor myslím.

Eliza

20. 10. 2010 20:16

Super...:yes: Já sice nechápu, proč se k hamburgeru ještě podávají smažené hranolky (tedy ne jen tady, ale běžně ve fastfoodech a amerických domácnostech i dvorcích), ale recept se mi líbí a rozhodně si ho ukládám a někdy použiju. Ď.

Žany

20. 10. 2010 19:38

to vypadá moc dobře ,k nakousnutí :-p

mysulka

20. 10. 2010 19:32

:-p:-p +1:yes::yes:

Daniella O.

20. 10. 2010 19:28

Messany, omlovam se za to osloveni v zenskem rode, trapas...:-8:-8:-8

Míla

20. 10. 2010 19:27

Také je dobré houstičky trochu opést a cibulku taky zesklovatět.:-p

Bibinka

20. 10. 2010 19:26

Messany, vítám tě v naší Topkové rodině, jíž si se stal dalším členem a posílil si tak řadu našich hošanů;-) Přeju, aby se ti tu mezi námi líbilo:-)
Receptík bezva a dala bych si ho hned:-p Dávám ti 7.bod:yes:

Daniella O.

20. 10. 2010 19:25

Messany, vazim si toho, ze jste tento recept zverejnila, protoze jste prvni, kdo do hamburgeru necpe zadne prebytecne koreni, ale dela je takove, jake maji byt. Hamburger si ochucuje kazdy sam teprve na taliri. Vazne DIKYYYY:-p:-p:-p:yes: Jeste jsem samozrejme pridala bodik:-):-):-)

messany

20. 10. 2010 19:12

pro Daniella O. : Daniello, kdyžtak jsem autor :-K:-D:-D a slanina byla nádherně křupavá i tak, ale díky za doplnění ;-)

Daniella O.

20. 10. 2010 18:43

Konecne Hamburger, kam nikdo nrpridava majoranku, cesnek apod. Maso ma zustat neochucene, presne, jak autorka pise. Jenom to smazeni na panvi na oleji, to radeji ne. Hamburger se zasadne griluje na venkovnim, ci domacim grilu a slanina je take lepsi z trouby, vypecena do krupava. Je vyborny i s rajcetem, podus. zampiony nebo kdo ma rad, muze pridat palive papricky. Osobne mam rada, kdyz uprostred maso zustane mirne ruzove, ale dcera preferuje hodne propeceny. MNAMMM...Fotka opravdu krasna:-):yes::yes::-p Zemle jsou vyborne, lehce potrene rozpustenym maslem:-K

ivulinka

20. 10. 2010 18:08

Hmmm:-p, jen se zakousnout:yes:

ramona79

20. 10. 2010 17:53

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Pajaska

20. 10. 2010 17:24

Takto dělává ,,hambáče" můj synovec.Když se sedí venku a griluje se.Já osobně radši kus ryby nebo kuřete,ale ochutnala jsem a výborné.Opravdu.Moc pěkná fotka.:yes::-p:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: jake maso na hamburger hamburger recept hamburger v troubě jaké hovězí maso na hamburgery jaké maso na hamburgery hamburgery v troubě jaké hovezí maso na hamburgry dressing na hamburger jake maso na hamburgery recept hamburger z trouby jaké maso na hamburgry jake hovezi maso na hamburger výborný hamburger hamburgry v troube babicovy dobroty hamburger masova smes na hamburgery hamburgery z trouby nejlepší hamburger recept home-made.cz. hamburger na panvi

Suroviny: maso hovězí mleté, sůl, pepř, sezamová žemle, sýr ementál, slanina, cibule červená, salát ledový, majonéza, dresink tisíc ostrovů, hořčice, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Homemade hamburger\'s

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Wpj