Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mišmaš- zapečené bramboro-těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rMZ
Moje poznámka
Mišmaš- zapečené bramboro-těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rMZ
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 9 hodinami
Krenex
dragomirac před 11 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 11 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 11 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 12 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 13 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapečene testoviny,
brambory s těstovinami,
zapečené brambory s těstovinami,
těstoviny s bramborem,
zapečené těstoviny s bramborem,
zapečené těstoviny s bramborami,
brambory s těstovinou,
testoviny s bramborami,
brambory s těstovinama,
zapečené brambory s těstovinou,
zapečené těstoviny recept,
bramboro,
zapečené brambory s těstovinama,
recept brambory s těstovinami,
recept na zapečené těstoviny,
bramborové těstoviny,
nudle s bramborami,
dietní těstoviny,
recepty zapečené těstoviny,
mišmaš recept
Suroviny:
brambory,
těstoviny mašličky,
flíčky,
slanina anglická,
maso uzené,
cibule,
pórek,
česnek,
tuk,
vegeta,
česnek mědvědí,
petržel,
pažitka,
smetana,
mléko,
sýr strouhaný,
pepř,
sůl
Komentáře (8)