Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí špíz“Azték“s lilkem a žampiony

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

10. 7. 2013 18:23

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 346 kJ / 322 kcal
Bílkoviny70,39 g
Tuky3,15 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 165 mg
Sodík 167 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy2,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Grilovací pánev opravdu nezahálí:-)a já se budu snažit o další nové experimenty.Naštěstí to má u nás kdo jíst:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 7. 2013 14:19

Joskob::-K:-K

Joskob

16. 7. 2013 21:55

:-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 7. 2013 20:54

Bibinka:Bibinko,ono to není ani poznat,že je to lilek:-))Je to celkem tenký plátek a to maso to přebije:yes:

Rozmarýnko,mě právě to padání za špejle hrozně hněte:-DKdyž dělám špízy,nebo ražniči,tak všechny suroviny dám do pekáčku a všechno se dělá ve vlastní šťávě:yes:Je to moc fajn a hlavně bez nervů:-Dtady jsem to vyzkoušela takto a šlo to;-)

Děvčata všem Vám děkuji:-)):-K:-K

Bibinka Bibinka

11. 7. 2013 14:43

Anna Kocikova:Aninko, bezvadné špízy a i když lilek není u nás nijak oblíben, tak takto by mi to chutnalo i s ním, třeba bychom se ho naučili jíst;-) Dávám 15.boda:yes:

Dana61

11. 7. 2013 12:01

joj to se ti povedlo:yes::-D

rozmarynaH rozmarynaH

11. 7. 2013 09:28

Aničko, to musí být dobroučké:-p:-p:-p To je dobrý nápad:-K, nekrájet suroviny na kostky, ale navlnit je na jehlu. Rozhodně to vyzkouším:yes::yes:

Irule Irule

11. 7. 2013 06:47

+12:yes: Aničko náááááádhera :yes::-p:-p:-p:-K:-K

dzungila

10. 7. 2013 20:51

Cokoli na špejli můžu.:-p:-p:-p Máš to krásné, Aničko, takže bodík!;-):yes:

danielle72 danielle72

10. 7. 2013 20:50

Anna Kocikova: Hezké:yes: Jen bych se v tom vedru bála bakterií, když to má stát 24 hodin na lince. Aby Ti to rovnou i neodlezlo:-))

rebeka rebeka

10. 7. 2013 20:39

moc hezké, Ann:-K:-):yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 7. 2013 20:27

danielle72:Danielko,už mám naloženo na tohle:-phttp://www.toprecepty.cz/recept/30698-olomoucka-sm...ale tu Tvou udělám taky:-*:yes:
Aninko-děkuji Ti:-K:-K

AniCiz

10. 7. 2013 20:24

:-*:-*no toto..já se tady cpu chlebem lehce postrašeným sekanou a tady je hostina..:-O kráása:-K:-K:-K

danielle72 danielle72

10. 7. 2013 20:23

Anna Kocikova: Andulko - doporučuji nakrájet nadrobno a naložit do šlehačky, budeš mít báječnou pomazánku. Já měla taky syrečky navíc, dala jsem je na mrazák a šlo to.
Jasně že už tam pak nedozrávaly, ale ony zrají pak v té šlehačce - a ještě tip na recept, který už jsi četla;-)http://www.toprecepty.cz/recept/34346-zkouska-vzta...

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 7. 2013 20:15

Děvčata-díky všem za moc milé komentáře:-*u některých jsem se s chutí zasmála:-D
Jani,máš-li období temna a dělá Ti blbě tmavá barva lilku,tak ho nahraď mladou cuketkou;-)Už je vyzkoušeno,ale na obyčejné pánvici:-p
Já mám teď dilema,co s kilovým balením tvarůžků,co Luba přivezl:-STo asi na grilovací pánev nebude to pravé ořechové;-):-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 7. 2013 20:10

Jojo, to vidím, že u tebe pánev nezahálí;-). Na špízy jsem lilek ještě nepoužila;-). Co není, může být, ale mám období temna!:-D. Tobě PLUS;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špíz s lilkem špízy s lilkem spiz se zampiony ražničí s lilkem špiz kuřecí špíz s lilkem špízy se žampióny kuřecí maso s lilkem spiz lilek razničí z kurecího kuřecí ražničí recepty kuřecí špízy lilek na spizu spizy lilek špíz z lilku adzika spiz kuřecí špíz se žampionama lilek špízy kuřecí maso z lilkem a žampiony aztécké kuřecí nudličky

Suroviny: prsa kuřecí, lilek, žampióny, paprika čerstvá červená, koření aztécký poklad, pepř čtyř barev, sůl, olej,

TopRecepty.cz

Kuřecí špíz“Azték“s lilkem a žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JK0K