Uzený jazyk na zelenině v omáčce z červeného vína
Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 169 kJ / 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,10 g |
Tuky | 2,75 g |
Vláknina | 17,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 26,93 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 7. 2013 10:49
21. 7. 2013 18:59
21. 7. 2013 09:56
21. 7. 2013 08:15
20. 7. 2013 23:40
20. 7. 2013 22:07
20. 7. 2013 21:20
20. 7. 2013 20:26
20. 7. 2013 20:22
20. 7. 2013 20:20
20. 7. 2013 19:52
20. 7. 2013 19:41
20. 7. 2013 19:39
20. 7. 2013 19:38
20. 7. 2013 19:35
Jak jsi krásně nandala tu kašičku?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 2 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 8 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 1 hodinou
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 1 hodinou
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 2 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 2 hodinami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 3 hodinami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 3 hodinami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Václavky jsou houby podzimu. Potřebují důkladně povařit a jsou skvělé do gulášů i k zavařování
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: omáčka z červeného vína jak upravit uzený hovězí jazyk vepřový jazyk uzený úpravy jazyk na víně uzený jazyk recept uzený jazyk uzený jazyk s bramborovou omačka z uzeného jazyka uzeny jazyk v receptech recepty teleci uzeny jazyk zeleninová omáčka na vine omáčka s červeného vína omačka z vína uzený vepřový jazyk s bramborovou kaší uzený vepřový jazyk uprava uzeneho jazyka uzený jazyk, recept uzený jazyk recepty recepty z uzeného jazyka pečený hovězí jazyk
Suroviny: jazyk vepřový, cibule, sůl, pepř, bobkový list, mrkev, celer, sádlo, slivovice, pyré rajčatové, vývar, víno červené, mouka hladká, česnek, smetana
Uzený jazyk na zelenině v omáčce z červeného vína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKMG
18 názorů