Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 737 kJ / 1 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,65 g |
Tuky | 32,49 g |
Vláknina | 24,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 994 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 123,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtguláš (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GAv0
Moje poznámka
Buřtguláš (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GAv0
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 5 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 6 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 7 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 8 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 8 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 9 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 9 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 10 hodinami
Tématické fráze:
buřtguláš od babičky,
buřtguláš top recepty,
burgulas,
dietní buřtguláš,
buřtguláš z párků,
jak udělat buřtguláš,
burtgulas s mletým masem,
žampionový krém,
buřtguláš bez mouky,
dlabemezdrave,
jak udělat buřgulaš,
dietni burgulas,
dietní buřt guláš,
buřtguláš s tofu,
babičky repept buřguláš,
buřtguláš,
dlabemezdrave.cz,
buřtguláš dietní recept,
top recepty buřtguláš,
duetni burtgulas
Suroviny:
brambory,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
olej,
šmakoun,
mouka celozrnna pšeničná,
kmín drcený,
cibule,
protlak rajčatový,
vývar masový,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře (5)