Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 078 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,14 g |
Tuky | 69,26 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 5,35 g |
Sůl | 12,65 g |
Sacharidy | 94,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Červené" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l0vJ
Moje poznámka
"Červené" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l0vJ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 47 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 52 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
červene maso,
co je červené maso,
červené maso recept,
recept na červené maso,
recept červené maso,
červené maso recepty,
červené maso top recepty,
červený maso,
maso na červeno,
"červené maso",
maso na červeno recept,
co je to červené maso,
top recepty červené maso,
recepty červené maso,
recepty z červeného masa,
červené maso recept,
co to je červené maso,
maso červené,
červene na maso,
cervene maso omáčka
Suroviny:
kýta vepřová,
česnek,
cibule,
omáčka sojová,
kečup sladký,
olej,
cukr,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
solamyl
Komentáře (9)
Skvělé pro začatečníky jako jsem já a chuť vynikající.