Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 188 kJ / 1 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,43 g |
Tuky | 50,31 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yPB
Moje poznámka
Jehněčí na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yPB
Nejnovější recepty
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 3 hodinami
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 21 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno 14. 8. 2025 05:02:01
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno 13. 8. 2025 20:46:51
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstoviny se špenátem
Palenka před 22 minutami
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 28 minutami
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
ceslo před 1 hodinou
Ovocné kůže
Lahvacek před 4 hodinami
Medovník originál
AndreaMachacova před 12 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 17 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 19 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 19 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 19 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí plec,
jehněčí plec recept,
jehněčí plec recepty,
maso na tymiánu,
jehněčí s rýží recept,
jehněčí recept,
jehněči,
recept na jehněčí plec,
mail hanny.com loc:cz,
jehněčí na timiánu,
zvěřina na tymiánu,
jehněčí plece,
jehněčí plec s rýží,
jehněčí maso recepty,
recepty jehněči plec,
jehněcí natymianu,
vareni jehneci plec,
jehněčí plec,
recept jehněčí plec,
tymián recept
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
olej,
česnek,
protlak rajčatový,
víno bílé,
bobkový list,
tymián,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (10)