Pečené jehněčí na tymiánu
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 759 kJ / 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,92 g |
Tuky | 84,18 g |
Vláknina | 4,28 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 26,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2020 08:36
2. 6. 2020 08:28
2. 6. 2020 08:21
Aj tej slaniny aj cesnaku si predsa každý môže podľa chuti pridať alebo ubrať. To by sme takto mohli pokračovať o tymiáne (nie je snítka ako snítka), ani bobkové listy nie sú rovnako veľké...podľa mňa zbytočná debata.
2. 6. 2020 07:56
Ale no tak, dámy, někam zdrhla jedna nula...
Inu, stane se...
No a navíc není zcela jisto, zda to autorka nemyslela skutečně tak jak stálo psáno, že
2. 6. 2020 06:04
1. 6. 2020 22:34
1. 6. 2020 20:40
1. 6. 2020 20:39
1. 6. 2020 20:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 6 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 16 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 3 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 4 hodinami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 5 hodinami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečení hadi na ohni: Tohle jídlo k táboráku nadchne děti a potěší dospělé
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Další recepty
Suroviny: slanina, brambory, sůl, kmín celý, bobkový list, koření nové koření, tymián čerstvý, česnek, voda
Pečené jehněčí na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8A8
9 názorů