Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní "tataráček"

Sýrový tatarák oceníte nejlépe na dozlatova opečené topince. Navíc vás postaví na nohy. Tajemství správné chuti spočívá ve výběru koření a způsobu dochucení, proto si směs si namíchejte podle svého.

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

15. 9. 2013 18:41

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie585 kJ / 140 kcal
Bílkoviny2,23 g
Tuky5,02 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 446 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy19,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tuto lahůdku jsme včera ochutnali jako předkrm v Zámeckém pivovaru Chyše.

Moc nám to chutnalo a snad bude i vám :-)

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Danca Danca

15. 9. 2013 18:42

Nooo, mně by chutnalo zaručeně:-!:-p:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: tatarák z pivního sýra tataráček z pivního sýra tatarak z pivního syru tatarák z pivního sýra recept sýrový tatarák top recepty sýrový tatarák tatarák recept tatarák ze sýra tatarak s pivniho syra tataráček z pivního sýru pivní sýr recept pivní smraďoch tatarak u pivního dyra sýrový tataráček tataráček pivní sýrový tatarák tatarák ze sýrů tataráček ze sýra tataracek ze sýrů cibuláčkový tataráček

Suroviny: sýr romadůžek, cibule, kečup sladký, hořčice, omáčka worcesterová, pivo světlé, vločky chilli, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Pivní "tataráček"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jBjR