Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Závitky s řípovou nádivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 10. 2013 21:07

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 340 kJ / 320 kcal
Bílkoviny18,94 g
Tuky15,81 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy22,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

3. 6. 2015 12:31

Závitek byl super:-p:yes:

magdalenka magdalenka

18. 10. 2013 12:02

gmptop:je pekné zachovať si nejaké sny...

gmptop gmptop

17. 10. 2013 20:44

rozmarynaH: S maminkou, roč. 1906, jsem chodil na "řípu", klátili sme "vořechy", česali "jabka" - a byla to krásná doba - na stará kolena na tom nebudu už nic měnit.

V kapsách svých, ano v nich,
zbylo pár snů klukovských,
ve kterých se vrátíš do dětství.
Kapsy hlubší, než já sám,
a já je mám a ukrývám
je právem sobectví.

Jana

17. 10. 2013 14:43

;-) Mně se zase naopak líbí vořechy i řípa, je to milé připomenout si nářečí.:-K

1974andrea 1974andrea

17. 10. 2013 13:02

rozmarynaH:Mě zas bouchly do očí ty " vořechy" :-D Milošku, trochu to počešti;-)

rozmarynaH rozmarynaH

17. 10. 2013 12:40

Miloši, oprav prosím slovo "řípa":-S na "řepa":-8. Děkuji

magdalenka magdalenka

17. 10. 2013 11:56

Pavla: Neviem, aká odroda červenej repy býva u nás v obchode. Kupujem akú majú a varím - ale spracúvam malé množstvá (1-2 kg). Lúpem pod tečúcou vodou - horúce bulvy, sťahujem rukami (bez rukavíc) veľké kusy šupy, nôž použijem len na dočistenie. Naozaj to farbí minimálne.
Miloško varí jednu bulvu - podľa receptu.

Pavla

17. 10. 2013 07:04

Magdalenka: Nevím, co máte za řepu vy, ale červená řepa opravdu barví, I TA VAŘENÁ!! ;-) Každý rok ji zaváříme, nakládáme do láku, a prostě barví. Uvařenou ji potřebuju oloupat, a nebýt rukavic, měla bych ruce opravdu dost zabarvený. Vím ale, že na to pomáhá citron nebo ocet, prostě ty ruce "nechat vyžrat" ;-)

gmptop gmptop

16. 10. 2013 22:15

magdalenka:To mi můžeš vykládat jak chceš, já vim že je mám krvavý a basta. Zrovna tak když dělám s rybama, kdybych měl desatery rukavice, tak budu chodit vzteklej, že mi smrděj ruce. Tudle mi děcka řekly, že bez toho by nebyly ani vánoce :-D

magdalenka magdalenka

16. 10. 2013 21:24

Miloško, nepreháňaj...:-)) uvarená cvikla skoro vôbec nefarbí - hlavne nie varená!

zizala zizala (moderátorka)

16. 10. 2013 21:10

Pořiď si chirurgické rukavice ;-):-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řípa nářečí tncz potraviny po kterých se stárne

Suroviny: jablko, cibule, vejce, olej, sůl, pepř, strouhanka

TopRecepty.cz

Závitky s řípovou nádivkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pnyr