Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Závitky s nádivkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 9. 2010 21:30

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 654 kJ / 1 829 kcal
Bílkoviny86,50 g
Tuky105,24 g
Vláknina25,26 g
Cholesterol 728 mg
Sodík 3,31 g
Sůl7,62 g
Sacharidy122,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: časopis Apetit (vánoční nádivka-chléb nahradíme jedlými kaštany)

Nádivkou můžete plnit jak krůtu, tak i kuře,pokud zůstane nádivka, je výborné ji dát i vedle masa.

Nic složitého a výsledek sváteční.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jahoda jahoda

14. 9. 2010 18:25

Věrko zkus, je to opravdu jednoduché. Původní recept byl jen se slaninou, ale já raději s masem. A ty ořechy v tom pěkně křupou.:-);-) Poprvé jsem vařila tříbarevnou rýži a manžel se ptal, co mi tam napadalo za smetí:-//:-D

Věrka.

14. 9. 2010 16:30

Tenhle recept se mě moc líbí. Není to vůbec složitý a jak to hezky na talíři vypadá.

gabik

14. 9. 2010 09:45

:-K Je to fantazie, gratuluji:-! :yes: +

mysulka mysulka

14. 9. 2010 08:21

:-O to je krása :yes: a ta fotka:-)):yes:+1:-K

cardanka

14. 9. 2010 07:54

Jahoda:-Kděkuji:-K, vinná klobása na plnění je vděčná:yes:a chuť je báječná:-p:yes:

jahoda jahoda

14. 9. 2010 07:50

Cardanko, dopsala jsem do receptu:-K

cardanka

14. 9. 2010 07:05

Jahoda:-Ktak to nemá:-O chybu:yes:taková dobrota přijde k duhu:yes:, malý dotaz klobáskou je myšlena vinná či smetanová:-?
u receptíku:-O krásné fotky :yes:já v oblíbených uloženo a 8.bodíku zaslouženě uděleno:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 9. 2010 23:13

Celý ten recept je super, ovšem ten vyfintěný pórek u talíře mne dostal:-D:yes:

Colombo65 Colombo65

13. 9. 2010 22:00

Nádhera ;-);-);-)

jahoda jahoda

13. 9. 2010 21:43

rebeka, asi jsem to blbě napsala, ale prostě jsem použila jen listy bulvového celeru, stonky mám jak keře, tak ty ne:-D

miroslavrozsival

13. 9. 2010 21:42

No nejsem autor, ale šupsnul bych tam listy asi z bulvového, mají výraznější vůní,z toho řapíkatého je nejlepší ten řapík, ale nevím.

savlinka savlinka

13. 9. 2010 21:40

NO MŃAMKA A FOTA ÚŽASNÉ:yes::yes::yes:

rebeka rebeka

13. 9. 2010 21:33

noo paráda:yes:celer řapíkatý nebo bulvový a použít jen listy:-?

dajens dajens

13. 9. 2010 21:33

Hmm, dala bych si :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové závitky vinná klobása recept vepřové závitky s nádivkou kuřecí závitek s nádivkou kuřecí závitky s nádivkou závitek s nádivkou zavitky recept vepřový závitek s nádivkou apetit vepřové závitky nádivka z vinné klobásy závitky plněné vajíčkovou nádivkou vareni recepty zavitky z kureciho masa závitky recepty závitky z masa maso s nádivkou vánoční krůta s nádivkou recepty závitky nádivka s vinnou klobásou apetit recept na závitky plněné nádivkou veprovy zavitek plneni slaninou a klobasou

Suroviny: slanina anglická, kýta vepřová, sůl, pepř, chléb bílý, klobása, vejce, česnek, nať celerová, nať petrželová, jablko, ořechy vlašské, koření kari, kůra citronová, šťáva citronová, sůl, pepř, smetana, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Závitky s nádivkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2WWA