Postup přípravy
Krok 1: Maso na nudličky dáme na orestovanou cibuli, osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme.
Krok 2: Když je maso měkčí, přidáme na kostky nakrájené brambory a majoránku. Pak vše přendáme do pekáčku, nahoru dáme lečo a nakonec dáme vejce rošlehané v kečupu a dáme zapéct.
Zveřejněno 6. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Balkánský hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6v0
Moje poznámka
Balkánský hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6v0
Nejnovější recepty
Meruňkový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 23 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánová bábovka s jogurtem
Milusedrabkova před 3 minutami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
soumar99 před 6 minutami
Knedlík z hladké mouky (pro nás, žijící v cizině)
Tereziena před 1 hodinou
Hovězí po myslivecku v PH
monyss před 2 hodinami
Pudingová bublanina z 1 vejce
Markeeta před 3 hodinami
Klobásy se zelím
pavelcicha před 4 hodinami
Salát s cottage
SenBri před 5 hodinami
Roládky na špejli
anicka1 před 5 hodinami
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 7 hodinami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 7 hodinami
Tématické fráze:
balkánské lečo,
vepřové s bramborami dohromady v hrnci,
balkánské recepty,
kuřecí nudličky na balkáně,
maso na lecu s balkánským sýrem,
veprove na balkáně,
veprove z jednoho tlakové hrnce,
balkánskaý hrnec,
balkánský fazolový hrnec,
balkánské nudličky,
balkánské nudlličy,
vepřová krkovice na balkáně,
gmeil.cz,
rošlehané fazole,
balkánské lečo recept,
madarské lečo s fazolí,
rychly recept s balkanem,
bálkánský nudličky,
balkansky hrnnec recept,
recept kruti balkansky hrnec
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
cibule,
sůl,
pepř,
majoránka,
lečo,
vejce,
kečup sladký,
brambory
Komentáře (9)
Proč ten kečup, lečo má specifickou chuť a tak to nekazit, majoránka to je taky koření které si u leča neumím představit.
Proti gustu žádný dišputát.heluta@gmeil.cz