Smetanový oběd
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejsem žádný kuchařský přeborník a tohle jídlo vyšlo převážně ze zbytků co byly potřeba sníst. Ale vyšla mi z toho opravdová dobrota, o kterou jsem se jen chtěla podělit ;)
Množství surovin neuvádím, nic nebylo odměřované, každému podle chuti, každopádně já mám ještě jednu porci na zítra do práce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2014 00:36
Suzuk:Fantastické,jenže já bych musela k lednici připojit kabel,aby chlap dostal 220 když chodí v noci šmejdit copak to tam zbylo,většinou zbylo,ale ráno je vymydleno.Jinak bodík letíííí
19. 3. 2014 18:25
Tak dalo by se říct, že vařím pouze ze zbytků, když prostě otevřu lednici a podle toho, co v ní je, tak maximálně dokoupím ještě drobnost a vznikne (většinou) dobrota. Sama si uvařím, sama si to taky sním Baví mně zkoušet různé kombinace, nové chutě...
19. 3. 2014 18:02
Dajda:súhlasím...ale u nás v noci miznú zvyšky z chladničky...
19. 3. 2014 14:26
Drobek: To přece ani nejde! Kuchař předem nikdy neví, jak velký budou mít jeho strávníci hlad. To by jim musel odměřovat jako v restauraci: 150 g masa, 200 g brambor a čtvrtka rajčete a list salátu jako obloha!
19. 3. 2014 14:12
spagetka: absolutně souhlasím. Pokládám za génia lidi, kteří dokáží nakoupit a uvařit přesně podle počtu strávníků tak aby nic nezbylo a aby se všichni najedli "akorát"
19. 3. 2014 12:14
I když tu někteří odsuzují tzv."zbytkování", já nejsem proti, neb i ze zbytků lze uvařit plnohodnotné jídlo, které příště už bude vařené cíleně. Hodnotím jako dobrý nápad
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 minutou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 45 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit k obědu top recepty co uvařit k obědu recepty co uvařit zítra k obědu co uvařit k obedu co zítra uvařit k obědu oběd se smetanou recept na velikonoční oběd recepty na obed recepty na velikonoční oběd oběd ze zbytků co uvarit na obed top recepty na oběd www co uvarit zitra k objedu co zítra uvařit k obědu - recept. oběd top recepty velikonoční obed co uvařit na oběd co mám ráda recepty dobrota k uvařit k obědu top na obědy recepty na oběd na velikonoce
Suroviny: kuřecí stehenní řízky, cibule, paprika, cuketa, hlíva ústřičná, smetana na vaření, česnek, máslo, olej, ořech muškátový, kmín drcený,
Smetanový oběd
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yxj0
6 názorů