Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampiony s brokolicí a cizrnou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

1. 4. 2014 18:44

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Suzuk

11. 5. 2017 10:50

Koukám na ten svůj recept zpětně a říkám si, že dnes opravdu cizrnu vařím podstatně déle nebo rovnou v papiňáku. Asi jsem před třemi lety měla lepší zuby ;-) A také mám vyzkoušeno, že se může máčet i ty tři dny, ale přesně, jak píše Míša, měním vodu 2 krát denně.

Michaela

11. 5. 2017 10:04

Dobry den, recept je vyborny jen pro pripravu cizrny je minimalni doba namoceni 8 hodin, ale muze byt az 3dny aby naklicila, pokud ji nechate namocenou dele musi se menit 2x denne voda aby se nekazila :-)

Suzuk

4. 4. 2014 18:31

Tak já nevím. V nejbližší době opět cizrnu uvařím jak jsem zvyklá a pořádně se zaměřím na to, jak jí vlastně dlouho koupu a pak vařím a dám vědět jestli jsem vám celou dobu kecala:-8:-p;-):-D

jarka skrobakova

3. 4. 2014 19:50

I mně se rcp moc líbí :yes::yes::-p:-K

spagetka spagetka

3. 4. 2014 09:34

My máme cizrnu moc rádi a i když ji namáčím minimálně na 12 hodin, tak 10 minut na změknutí určitě nestačí. Možná v tlakáči, ale to nemám vyzkoušené. A to ji nevařím vyloženě na kaši, ale jen al dente, nemáme rádi luštěniny rozvařené.

Zdena z JM

3. 4. 2014 09:31

Díky za inspiraci na opravdu zdravé jídlo;-).V poslední době jsem přišla na chuť tepelně upravenému tofu,tak bych ho tam taky zkusila kousek přidat.A pokud máčíte cizrnu opravdu 24 hodin,tak se už dlouho nevaří.Tak maximálně 1/2 hodiny.Ale 10 minut se mi zdá málo.

Masula Masula

3. 4. 2014 09:15

Recept se mi moc líbí:yes:,ale nedávno jsem vařila cizrnu a za deset minut hotová nebyla:-(,pěkně dlouho jsem jí vařila:-S,nevím kde byla chyba jestli u mě nebo u cizrny:-?:-):-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 4. 2014 17:36

I mě se tento recept moc líbí:-p:-K:yes:
Připomínka k cizrně-Já jsem ji vždy namáčela přes noc a druhý den jsem vařila v papiňáku cca 25-30minut,nebo v obyčejném hrnci 70-80minut.Záleželo na stáří cizrny:-)Ale už jsem poněkud postarší a čím dál,tím více lenivější:-Dtak kupuji cizrnu v plechovce:-8

Majka8

2. 4. 2014 00:30

Jana Remkova:Já jsem brokolici taky nekupovala,nechutnala mně a najednou se to změnilo a cpu ji všude:-))opravdu se člověku chutě mění a tento recept určitě vyzkouším,je o.k.

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 4. 2014 21:57

Rozhodně zdravé. Když já od jisté doby nemůžu brokolici ani cítit. Nemůže za to, chudera! :-D Každopádně máš ode mne plus za zdravé jídlo;-) A stejně, jako Magdalenku mne napadlo, jestli té cizrně stačí ta doba varu??

Danca Danca

1. 4. 2014 20:21

Taky se mi to moc líbí:-!:-p:yes:

Suzuk

1. 4. 2014 19:09

magdalenka: pokud se ta cizrna koupe opravdu od předešlého dne, tak to stačí :-p

hanes24

1. 4. 2014 19:04

Líbí se. :-))

magdalenka magdalenka

1. 4. 2014 18:59

Stačí tej cizrne taká krátka doba varu? Aby zmäkla, ja ju varím slabú hodinu. Ale falafel robím zo surovej, len smažením sa tepelne upraví. Dík - inak, rec. sa mi tiež páči.:yes:

zizala zizala (moderátorka)

1. 4. 2014 18:53

Mně se to zrovna dost líbí :-p:yes::yes: Je to hezky barevné, je tam hodně zeleniny a cizrnu mám ráda :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: studená rychlá večeře recept na zdravou večeři recepty na zdravou večeři zdravá a rychlá jídla rychla zdrava jidla rychlé zdravé jídlo zdravá večeře bez masa rychlá a zdravá jídla cizrna s brokolicí zdravé jídlo z brokolice studená večeře cizrna s tvarohem brokolice s cizrnou zdravé recepty s brokolicí večeře do 30minut zdravá rychlá jídla rychle a zdravé jidla zdravá večeře s tvarohem recept na rychlou a zdravou večeři zdrave recepty se zampiony

Suroviny: cizrna, brokolice, žampióny, cibule, olej olivový, cuketa

TopRecepty.cz

Žampiony s brokolicí a cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w5Ym