Suroviny
Porce: -
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 083 kJ / 3 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,37 g |
Tuky | 132,39 g |
Vláknina | 37,50 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 382,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrníčkové makové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wv2X
Moje poznámka
Hrníčkové makové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wv2X
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 20 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 11 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 11 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 13 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 13 hodinami
Maková náplň
mismi před 14 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 15 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
makové řezy,
hrníčkové pečení recepty,
recept na makové řezy,
hrnickove recepty,
hrníčkové jablečné řezy,
hrníčkový makový koláč,
hrníčkové řezy,
láďa hruška a jeho recepty makovka,
maková bomba,
makové řezy recept,
hrníčková makový kolac,
makove hrncekove rezy,
hrnečkový makový moučník,
lada hruska recepty na peceni,
makovy rez,
makov řezy recept,
řezy makove,
makovy hrníčková koláč,
hrnickovy jablecny rezy,
jablečné řezy hrníčkové
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
máslo,
mléko,
vejce,
kůra citronová,
cukr vanilkový,
mák mletý,
mléko,
cukr krupice,
skořice mletá
Komentáře (4)