Restované ředkvičky na cibulce
Přemýšlíte, co s přebytky ředkviček ze zahrádky? Vyzkoušejte je restované – skvěle poslouží jako příloha, ale i jako samostatný pokrm, třeba s vařenými brambory. Tepelnou úpravou ztratí část své ostrosti a v kombinaci s česnekem a bylinkami nádherně provoní celý dům.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 384 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,93 g |
Tuky | 0,21 g |
Vláknina | 10,51 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 16,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restované ředkvičky na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/309R
Moje poznámka
Restované ředkvičky na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/309R
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
ředkvičky recepty,
smažené ředkvičky,
restovana ředkviček,
ředkvičky recept,
opekane ředkvičky,
ředkvičky s rýží,
játra ředkvičky,
recepty redkvicky jatra,
smazena rajcata a redkvicky,
redkvicky berusky,
pokrmy z ředkviček recepty
Suroviny:
ředkvičky,
cibule,
česnek,
olej,
petrželka zelená,
sůl
Komentáře (1)