Bezový sirup za studena
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 921 kJ / 3 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,52 g |
Tuky | 1,44 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 821,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Většina receptů na bezový sirup používá mnohem větší množství cukru (slouží i jako konzervant) a sterilizaci varem, proto mají sirupy delší trvanlivost. Tento si zachovává více vonných i chuťových látek a je méně sladký, je ale potřeba jej skladovat v lednici a cca do 2 týdnů spotřebovat. Případně je možné část zamrazit.
Tento a další recepty najdete na mém blogu http://www.varimbezlepkumlekavajec.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 6. 2021 14:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno před 2 hodinami
Čalamáda z cuket a paprik
Přidáno před 6 hodinami
Salát z červené řepy s kozím sýrem a ořechy
Přidáno před 6 hodinami
Jednoduchý předkrm pro milovníky krevet
Přidáno před 9 hodinami
Salát s kadeřávkem a ricottou
Přidáno před 10 hodinami
Losos na páře se smetanovou omáčkou a přílohou ve varném mixéru
Přidáno 16. 9. 2024 15:16
Právě bylo uvařeno:
Kapustové karbanátky
Grossberg1 uvařila před 14 minutami
Bramborový guláš
BubakJura uvařil před 22 minutami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
LukasHonzatko uvařila před 1 hodinou
Toskánský bůček
Milda69 uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
Mikinecka uvařila před 2 hodinami
Pohanková pomazánka s vajíčky
Lenka1980 uvařila před 3 hodinami
Dobrota z mletého masa
Saratice uvařila před 4 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
olleg uvařila před 5 hodinami
Bramborová omáčka II.
Tonja uvařil před 5 hodinami
Křupavé bramboráky s ovesnými vločkami
Indianapi uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Z planých i pěstovaných bylin můžeme doma vyrábět skvělé sirupy a medy. Poradíme, jak na to
Jak připravit sirup z květů černého bezu zastudena. Recepty na lahodné osvěžení z léčivých květů nám poradí
Jedlé květy jsou krásnou ozdobou. Které jsou ty nejoblíbenější a jak je používat?
Další recepty
Suroviny: květy černého bezu, citron, voda, kyselina citronová, cukr
Bezový sirup za studena
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MRwO
1 názor