Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezový sirup za studena

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 6. 2021 14:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 921 kJ / 3 327 kcal
Bílkoviny2,52 g
Tuky1,44 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy821,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Většina receptů na bezový sirup používá mnohem větší množství cukru (slouží i jako konzervant) a sterilizaci varem, proto mají sirupy delší trvanlivost. Tento si zachovává více vonných i chuťových látek a je méně sladký, je ale potřeba jej skladovat v lednici a cca do 2 týdnů spotřebovat. Případně je možné část zamrazit.

Tento a další recepty najdete na mém blogu http://www.varimbezlepkumlekavajec.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

25. 6. 2021 14:41

Do podobných som pridala môj recept na bezový sirup za studena...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květy černého bezu, citron, voda, kyselina citronová, cukr

TopRecepty.cz

Bezový sirup za studena

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MRwO