Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 936 kJ / 1 419 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,42 g |
| Tuky | 115,48 g |
| Vláknina | 1,30 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 3,01 g |
| Sůl | 7,38 g |
| Sacharidy | 25,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák zapékaný s paprikou a Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVk5
Moje poznámka
Květák zapékaný s paprikou a Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVk5
Nejnovější recepty
Rychlé pohoštění co dům dal
Přidáno před 2 hodinami
Husičkový vývar
Přidáno před 4 hodinami
Jablečné krémové řezy
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový guláš s paprikou
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí medailonky s pikantní směsí
Přidáno před 7 hodinami
Krém ze strouhané zeleniny
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní bůček
magdalenka před 1 hodinou
Domácí houstičky bez kynutí
drapelovajana před 1 hodinou
Nudlové těsto I.
magdalenka před 1 hodinou
Domácí jednoduchý sulc
magdalenka před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
magdalenka před 1 hodinou
Králičí placičky
TomasLinha před 1 hodinou
Sváteční maková bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Rohlíčky ze šlehačkového těsta
Xsaxana před 1 hodinou
Těsto na bramborové knedlíky
magdalenka před 1 hodinou
Dobré ořechové pečivo
magdalenka před 1 hodinou
Tématické fráze:
květák recepty,
zapekaný květák,
recepty z květáku,
zapečený květák s paprikou,
recepty na květák,
květák recept,
recepty zapékaný květák,
chipsy z květáku,
recept z květáku,
recept na zapékaný květák,
květák s paprikou,
zapečený květák,
květák zapečený s paprikou,
kvetak s nivou,
recepty s květákem,
květák niva,
květák - recepty,
květákové recepty,
porik,
zapékaný květák recept
Suroviny:
sušená bazalka,
sýr niva,
vejce,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá zelená,
petrželka sušená,
květák,
smetana na vaření,
pórek,
pepř
Komentáře (9)