Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 936 kJ / 1 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,42 g |
Tuky | 115,48 g |
Vláknina | 1,30 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 3,01 g |
Sůl | 7,38 g |
Sacharidy | 25,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák zapékaný s paprikou a Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVk5
Moje poznámka
Květák zapékaný s paprikou a Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVk5
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
zapekaný květák,
recepty z květáku,
zapečený květák s paprikou,
recepty na květák,
květák recept,
recepty zapékaný květák,
chipsy z květáku,
recept z květáku,
recept na zapékaný květák,
květák s paprikou,
zapečený květák,
květák zapečený s paprikou,
kvetak s nivou,
recepty s květákem,
květák niva,
květák - recepty,
květákové recepty,
porik,
zapékaný květák recept
Suroviny:
sušená bazalka,
sýr niva,
vejce,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá zelená,
petrželka sušená,
květák,
smetana na vaření,
pórek,
pepř
Komentáře (7)