Voňavé rohlíky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 582 kJ / 2 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,65 g |
Tuky | 30,21 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 375,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2009 22:23
vypadají nádherně
15. 3. 2009 21:04
Cathleen, ty fakt pečeš každý den Smekám....
15. 3. 2009 16:49
My pečivo téměř vůbec nekupujem...nechybí nám. Dokonce mi nedávno syn (21) vysekl poklonu tím, že když jsme ho upozorňovali, že je k jídlu kupovaný chleba (výjimečně, nebyl čas na pečení, byli jsme celý den na nákupech), nahodil nelibý ksichtík a řekl: Éééé, kupovaný, blé
15. 3. 2009 16:44
ty pečeš každý den ??? Neuvěřitelné !!! Rohlíčky si ukládám a uvidím, kdy na ně dojde
15. 3. 2009 16:38
Osvědčilo se mi, po umotání rohlíků (z jakéhokoliv těsta) je pak ještě znovu dlaní poválet a tím i ztenčit. Vinutí se zpevní, jakoby slepí k sobě a rohlíky jsou po upečení podobné těm z obchodu.
Jani, obyč pečivo peču každý den, tak občas dělám "inovaci", aby to nebylo pořád stejnéFakt nádherně voní....
Jani, obyč pečivo peču každý den, tak občas dělám "inovaci", aby to nebylo pořád stejnéFakt nádherně voní....
15. 3. 2009 16:34
Dávám do trouby rozpálené na 200°C, hned po vložení ztlumím na 180°C a peču max.20 minut. Zase aby nebyly vysušené a tvrdé...ale každá trouba peče trošku jinak.
15. 3. 2009 16:33
Bože, já mám zase hlad, takové voňavé rohlíčky přísahala bych, že cítím jejich vůni.
15. 3. 2009 16:32
- to vypadá vábně - cathleen jak dlouho a nakolik jsi je pekla,abych měla představu (odhad u mé trouby by ybl tak 180°C a asi 25 min?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 8 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 18 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 4 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 6 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 7 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 9 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 10 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 11 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Tvoření rohlíků nemusí být žádná věda. Stačí se podívat na náš videonávod
Další recepty
Tématické fráze: americke rohliky voňavé domácí rohlíky umotání rohlíků tvrdé rohlíky sýrové rohlíky z domácí pekárny rohlíky recept domácí noňavé rohlíky recepty rohliky vonavé rohličky recept na kupovaný rohlík recept na americké rohlíky vonavé domácí pečivo recepty z domácí pekárny americké domácí rohlíky jak dlouho pect rohliky a nakolik americký rohlíky testo obyc.rohlik obyc rohlik jak dlouho pect rohliky, aby pečivo nebylo tvrdé vonavy rohlik
Suroviny: voda, olej, sůl, mouka hladká, droždí čerstvé, cukr, koření americké brambory bylinkové, sýr nastrouhaný, vejce
Voňavé rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZLn
8 názorů