Suroviny
Porce: 29ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 013 kJ / 2 393 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,61 g |
| Tuky | 124,21 g |
| Vláknina | 7,30 g |
| Cholesterol | 267 mg |
| Sodík | 1,78 g |
| Sůl | 4,51 g |
| Sacharidy | 278,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: V jednej mise zmiešame sypké suroviny, v druhej tekuté a potom tie sypké postupne vmiešame k tekutým.
Krok 2: Cesto nalejeme do košíčkov alebo do formy na muffiny a posypeme ich kryštálovým cukrom a škoricou.
Krok 3: Dáme do rúry vyhriatej na 150°C asi na 20-25minut.
Zveřejněno 17. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavé muffinky s chutí krupicové kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MoV3
Moje poznámka
Voňavé muffinky s chutí krupicové kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MoV3
Nejnovější recepty
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 2 hodinami
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky ze zakysané smetany
janka77 před 1 minutou
Květák z horkovzdušné fritézy
Denade před 24 minutami
Sýrové placičky s pórkem a brokolicí
Maiya27 před 50 minutami
Špagety s mletým vepřovým masem
jubull před 55 minutami
Placičky z pekingského zelí
Wanilor před 59 minutami
Hrníčkový perník
brtna před 1 hodinou
Obrácený jablečný koláč - Tarte Tatin
Zlatka75 před 2 hodinami
Vepřová krkovice s bylinkami
Hedvika04 před 2 hodinami
Bavorské vdolečky
Dieta před 2 hodinami
Tématické fráze:
krupicovémuffiny,
krupicové mufiiny,
krupicove maffiny,
buchta z krupicové kaše,
muffinky
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
sůl,
ořech muškátový,
skořice,
olej,
cukr krystal,
vejce,
mléko
Komentáře (6)
Ctu zde jen hladkou mouku ci na misto mouky krupicu? Kdo me poradi?
Diky