Suroviny
Porce: 29ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 013 kJ / 2 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,61 g |
Tuky | 124,21 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,51 g |
Sacharidy | 278,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: V jednej mise zmiešame sypké suroviny, v druhej tekuté a potom tie sypké postupne vmiešame k tekutým.
Krok 2: Cesto nalejeme do košíčkov alebo do formy na muffiny a posypeme ich kryštálovým cukrom a škoricou.
Krok 3: Dáme do rúry vyhriatej na 150°C asi na 20-25minut.
Zveřejněno 17. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavé muffinky s chutí krupicové kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MoV3
Moje poznámka
Voňavé muffinky s chutí krupicové kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MoV3
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 7 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 7 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 11 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 11 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 9 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 16 minutami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 5 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 6 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 7 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 9 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 9 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 9 hodinami
Tématické fráze:
krupicovémuffiny,
krupicové mufiiny,
krupicove maffiny,
buchta z krupicové kaše,
muffinky
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
sůl,
ořech muškátový,
skořice,
olej,
cukr krystal,
vejce,
mléko
Komentáře (6)
Ctu zde jen hladkou mouku ci na misto mouky krupicu? Kdo me poradi?
Diky