Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voňavé švestky v červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

6. 8. 2015 16:39

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 436 kJ / 821 kcal
Bílkoviny6,00 g
Tuky1,33 g
Vláknina20,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,00 g
Sacharidy148,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto upravené švestky se výborně hodí jako příloha k masu. Skvěle ladí s hovězím, játry nebo zvěřinou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simply Food Simply Food

6. 8. 2015 20:26

Danca:Tak je hlavně nespotřebujte všechny... mám v záloze další dva skvělé vyzkoušené recepty plné koření.

Danca Danca

6. 8. 2015 17:32

Tak to je luxusní!!!:-O:-p:yes: Dnes jsem dostala 5 kilo krásných švestek, takže tenhle recept hned vyzkouším...a chilli určitě přidám, to my tuuuze rádi!!!:-p:-8:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vino ze svestek švestky v červeném víně švestky ve víně svestky s vinem švestky s červeným vínem švestky recepty švestky na červeném víně omáčka na švestkách s vínem svestky jako priloha k masum zavareniny z svestek víno ze švestek recepty švestky s na červeném víně vino a svestky švestky na víně recept na víno ze švestek víno švestky víno švestky víno z švestek švestky v červeném vínu omáčka švestky víno

Suroviny: švestky, cibule červená, olej olivový, víno červené, ocet vinný červený, cukr třtinový, skořice celá, badyán, koření hřebíček, pepř, kardamom, sůl, vločky chilli

TopRecepty.cz

Voňavé švestky v červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gP46