Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 419 kJ / 1 773 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 158,15 g |
| Tuky | 92,74 g |
| Vláknina | 16,10 g |
| Cholesterol | 1,34 g |
| Sodík | 2,24 g |
| Sůl | 5,09 g |
| Sacharidy | 70,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory nakrájíme na drobné kostičky a povaříme je asi 5 minut.
Krok 2: Scedíme a opečeme je dozlatova na směsi rozpáleného másla a oleje.
Krok 3: Vyjmeme a na výpeku opečeme jemně nasekanou cibuli a kostičky nakrájeného masa.
Krok 4: Opečeme, přidáme bylinkovou kostku, vrátíme opečené brambory, promícháme a případně dosolíme a dopepříme.
Krok 5: Podáváme velmi horké - doprostřed porce uděláme důlek, který vyplníme syrovým žloutkem. Strávníci si ho sami zamíchají do pokrmu. Sypeme čerstvými bylinkami.
Zveřejněno 24. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédská pytt i panna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pggy
Moje poznámka
Švédská pytt i panna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pggy
Nejnovější recepty
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 18 minutami
Domácí veka
Přidáno před 12 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 13 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sedlácké fondue
vitula1 před 43 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 12 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 12 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 13 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 15 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 16 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 18 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 19 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 19 hodinami
Tématické fráze:
pitipana,
pyttipanna recept,
pyttipanna,
švédská jídla,
pitipana recept,
švédské národní jídlo,
pitti panna,
pytipana,
nejoblíbenější bylinkou ve švédsku,
pitipanna,
švédské pokrmy,
pittipana,
kuřecí pitipana,
švédské pyttipanna,
kuřecí pyttipanna,
pytt-i-panna,
recept pitipana,
švédská pana,
svedska masa,
recept pyttipanna
Suroviny:
maso pečené,
maso uzené,
brambory,
cibule,
máslo,
olej,
žloutek,
kostka bylinková,
pepř,
sůl,
bylinky zelené
Komentáře (6)
Jinak fotečky nádherné a pokrm moc dobrý. Ve Švédsku to bylo jedno z mých nejoblíbenějších jídel.