Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 126 kJ / 1 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,18 g |
Tuky | 34,00 g |
Vláknina | 30,01 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,05 g |
Sacharidy | 330,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavý chléb se lnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4JQ6
Moje poznámka
Tmavý chléb se lnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4JQ6
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 54 minutami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 17 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 19 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 21 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 23 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 3 minutami
Pečená mrkev
Lucie1001 před 18 minutami
Drobenka na koláč
komi.michal před 34 minutami
Koprová omáčka
Bigharvik před 1 hodinou
Pečený králík podle babičky
janda74 před 1 hodinou
Krůtí na paprice
Bushmann před 2 hodinami
Buchta z Hery
vaja1 před 4 hodinami
Sirup z lipového květu
lidkabr@email.cz před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept chleba z lněné mouky,
chléb z vlákniny a semínek,
chléb z jogurtu a vlákniny,
recept na tmavý chléb,
tmavy chleb,
tmavý chleba recept,
recept na tmavý chleba,
lněná semena - chléb,
lněné semeno-recepty,
recept na chleb z vlakniny,
chleba z vlákniny,
chleb z vlakniny,
chleba za lněné a žitné vlákniny,
toustový chléb z kvásku,
recept mleté lněné semeno do chleba?,
tmavy.chleb.z.chlebove.mouky,
já melu lněná semínka,
chleba z lněné vlákniny,
chléb z lněné a žitné vlákniny-recept,
recept na chléb ze lněné vlákniny
Suroviny:
voda,
sůl,
cukr,
olej,
kmín drcený,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
semínka lněná,
droždí,
kvásek
Komentáře (9)
http://www.toprecepty.cz/recept/42958-seminkove-pe...
Taky by se neměl mlít do zásoby, raději vždycky namlít tu trochu čerstvou - stáním oxiduje a ztrácí cenné látky.
Zato pečivo jíme denně a kupujem opravdu velice výjimečně. Navíc - mě to pečení moc baví