Bůčkové roládky
Tenké plátky bůčku svinuté do rolády, ochucené hořčicí a naplněné kyselou okurkou, salámem, vejcem a paprikou, podáváme podlité výpekem s rýží. Dočervena opečená roláda přímo láká k nakousnutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčkové roládky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R7L0
Moje poznámka
Bůčkové roládky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R7L0
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 7 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 10 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 19 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 52 minutami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 1 hodinou
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 1 hodinou
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 3 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 4 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 4 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 10 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 11 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší bůčková roláda,
buckove roladky,
recepty bůčková roláda,
recept na bůčkovou roládu,
bučková roláda,
bůčková roláda recept,
bůčkové rolády,
roládky z bůčku,
bučkova rolada recepty,
bučkove platky,
bůčkové závitky recept,
co z bůčku,
roláda bůčková,
buckove vypecky,
bučkové copy,
vepřové roládky z bůčku,
recepty na bůčkovou roladu,
recept na roladu z bučku,
recepty bůčkové výpečky,
buckove plátky s rýží
Suroviny:
bůček,
hořčice,
okurky sterilované,
vejce,
paprika čerstvá zelená,
salám měkký,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
cibule,
mouka
Komentáře (16)
K receptu nejsou žádné komentáře.