Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 841 kJ / 201 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,20 g | 
| Tuky | 1,78 g | 
| Vláknina | 8,10 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 37 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 36,00 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Lilek Parmigiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Dk
Moje poznámka
					 
				
Lilek Parmigiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Dk
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 1 hodinou
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 1 hodinou
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 4 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 4 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 5 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 7 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 7 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 9 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							parmigiana, 
						
						
							lilek recepty, 
						
						
							parmigiana - italský zapečený lilek, 
						
						
							baklazan parmigiana, 
						
						
							recet na lilek, 
						
						
							recet lilek, 
						
						
							llilek mám ráda recepty, 
						
						
							recepty z lilku, 
						
						
							baklažán recepty, 
						
						
							parmegana, 
						
						
							recept na parmigiana, 
						
						
							parmigiana recept, 
						
						
							lilky ala parmagiano, 
						
						
							recept lilek, 
						
						
							baklažán recept, 
						
						
							parmiggiana italské jídlo, 
						
						
							panrmigiana, 
						
						
							parmegiana recept, 
						
						
							italska parmigiana, 
						
						
							lilek za syrova
						
					
						Suroviny:
						
							baklažán, 
						
						
							pyré rajčatové, 
						
						
							sýr mozzarella, 
						
						
							koření oregáno, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							nať petrželová, 
						
						
							olej, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
 
 
 
 
	 
 
 
 
Komentáře (27)
zizala : Nebudem opravovať knihu, ani netvrdím, že knihy sú bezchybné. Mimochodom, písalo sa v diskusii na fóre, že sa o názvoch receptov nemá diskutovať. Alebo sa mýlim ?!? A možno pomôže casinov link...
(A i na Labu je v závěru, v základních surovinách vypsán parmezán.)
No, prý se to podle parmazánu nejmenuje...
http://www.labuznik.cz/recept/parmigiana-di-melanz...