Suroviny
Porce: z jednoho lilku asi na 4 krajíce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 900 kJ / 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 0,56 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z grilovaného lilku s ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P894
Moje poznámka
Pomazánka z grilovaného lilku s ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P894
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 4 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 5 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 5 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 5 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 5 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 6 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 7 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 7 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 7 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 7 hodinami
Tématické fráze:
pomazánky z lilku,
baklažány s orechamy,
tvarohová pomazánka s pečených baklažánu,
česneková pomazánka z baklažánu,
pomazánka grilovaný lilek,
tvarohová pomazánka s s lilkem,
pomazánka z lilku a cizrny,
pomazánka s grilovaných lilků,
grilovaný lilek pomazánka,
pomazánka z grilovaneho česneku,
pomazánka z lilku
Suroviny:
lilek,
olej olivový,
ořechy vlašské,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Takže "Lilek à la Jean", že...