Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Letní hlávkový salát s meduňkou a koprem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

8. 7. 2016 20:09

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie511 kJ / 122 kcal
Bílkoviny0,04 g
Tuky10,89 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

- salátové listy mají tendenci rychle nasávat tekutinu a mohou zvláčnět až na pohled nevypadají* čerstvě, prosto lépe podávati hned

- je výborný i pro diabetiky pokud klasický cukr zaměníme za dia sladidlo

- také neobsahuje žádný lepek a je zdravotně vhodný pro celiatiky

- chutný například ke smaženým masovým pokrmům

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hlávkový salát recept salát s meduňkou hlávkový salát recepty hlávkový salát pro diabetiky hlávkový salát pro pro diabetiky salát s koprem recepty s meduňkou hlávkový salát pro diabetiky medunkový salát

Suroviny: salát hlávkový, olej slunečnicový, ocet vinný, voda, sůl, cukr, kopr čerstvý, meduňka, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Letní hlávkový salát s meduňkou a koprem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wwMJ