Dopékané řízky
Řízky pokaždé jinak a vždycky jsou vynikající a všichni je milujeme! Tenhle způsob přípravy navíc značně šetří čas u sporáku. Řízky dopékané v troubě jsou křehké, měkké a šťavnaté. Zkuste ochutnat!
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 623 kJ / 866 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,50 g |
| Tuky | 52,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 270 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
1-2 hodiny (podle druhu použitého masa). Řízky jsou šťavnaté a velice měkké.
Zveřejněno 21. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dopékané řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njxW
Moje poznámka
Dopékané řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njxW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 minutou
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 32 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 5 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 6 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 6 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 13 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 16 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Tématické fráze:
řízky dopékané v troubě,
dopékání řízků v troubě,
aby byly řízky měkké,
smazene řízky dopekane v troubě,
rizek dopekany v troube,
vepřové řízky dopekane v troube,
řízky na plechu,
jak smazit rizky aby byly mekke,
řízky z plechu,
dopekany rizek,
smažený řízek dopékaný v troubě,
dopékání řízků v v troubě,
smažené vepřové řízky dopékané v troubě,
měkký řízek,
řízky na plech,
kuřecí řízky dopékané v troubě,
rizek po zidovsku,
dopekane rizky v troube,
řízky v troubě,
co dělat aby byly řízky hned měkké
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sádlo,
máslo
Komentáře (23)
Byly to silné řízky z vepřové kýty (nikoli kuřecího
Krrrtkovy voči...
Prpcek:
Půl dne si říkám, že jde o překlep, a že bude opraven.
Asi nebude
V rcp je uvedeno "maso na řízky"
No, ono je maso a MASO
Na obrázku to vyhlíží jako smažená kuřecí prsa (tomu by nasvědčovalo i to nenaklepávání v rcp uvedené)..., která jsou měkká cobydup
A nemyl se, počet hvězdiček není vždy znamením kvalitního receptu.