Vepřová panenka s bylinkami
Jemná a lahodná vepřová panenka patří mezi nejoblíbenější vepřové maso. Nejprve ji marinujeme v bylinkové marinádě, poté zprudka opečeme a na závěr dopékáme v troubě. Panenku podáváme s výpekem a rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNwr
Moje poznámka
Vepřová panenka s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNwr
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 6 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 7 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 9 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 11 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 5 minutami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 1 hodinou
Bublanina
alenalentz před 2 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 3 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 3 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 5 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 6 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Rapljan před 6 hodinami
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
TondaJ před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka,
jak upravit vepřovou panenku,
vepřová panenka recept,
úprava vepřové panenky,
veprova panenka recepty,
vepřová panenka s bylinkami,
recepty z vepřové panenky,
recepty na vepřovou panenku,
jak upravit panenku,
recept na vepřovou panenku,
vepřová panenka úprava,
recept vepřová panenka,
jak dlouho opékat vepřovou panenku,
vepřová panenka top recepty,
panenka recept,
panenka do trouby,
recept na veprovou panenku s bylinkami,
recepty vepřova panenky,
jak upravit panenku recept,
vepřové panenka top recepty
Suroviny:
panenka vepřová,
olej olivový,
sůl,
bazalka čerstvá,
tymián,
rozmarýn
Komentáře (1)